Nit de reivindicació al Palau Blaugrana

Nit de reivindicació al Palau Blaugrana

Gran part dels aficionats barcelonistes presents al Barça-Olympiacos d’Eurolliga van clamar la llibertat dels empresonats arran de la situació política de Catalunya

El Palau Blaugrana va viure aquest divendres una nit de reivindicació, ja que gran part dels aficionats presents van demanar la llibertat dels empresonats i empresonades arran de la situació política de Catalunya. I ho van fer en el primer període del partit davant l’Olympiacos.

Durant els primers cinc minuts, el públic del Palau es va mantenir en silenci, dempeus, i només el soroll dels passos dels jugadors sobre el parquet i el xiulet dels àrbitres trencaven l’harmonia silenciosa.

Passats els cinc primers minuts, gran part de l’afició va esclatar amb un crit unànime, el de “Llibertat”, que no es va aturar durant la resta dels cinc minuts del quart i que es va mantenir uniforme. Es tracta d’un fet sense precedents al Palau. Fins i tot els aficionats de l’Olympiacos presents al partit es van unir als càntics reivindicatius. Amb el ‘Cant dels Segadors’ es va finalitzar una reivindicació de deu minuts per a la història del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut