El Barça Lassa disputarà per setena vegada la semifinal de la Copa del Rei

El Barça Lassa disputarà per setena vegada la semifinal de la Copa del Rei

Els blaugrana, que són els Reis de Copes, només van faltar a la cita amb les semifinals la temporada passada i tornaran a disputar-les enguany després d’eliminar el Palma i el Rivas

El Barça Lassa ha tornat per la porta gran a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala després de golejar el Rivas a domicili en l’eliminatòria de quarts de final (1-8). El sorteig del rival de semifinals es farà el proper divendres i la competició quedarà aparcada fins al febrer.

Set de vuit en semifinals

El format modern de la Copa del Rei de futbol sala que organitza la RFEF compleix aquesta temporada la vuitena edició. D’aquestes, el Barça n’ha guanyat quatre, curiosament les quatre primeres entre el 2011 i el 2014, i ha arribat a les semifinals en tres de les quatre edicions restants, comptant la temporada actual. Per tant, en el global el Barça Lassa ha disputat set vegades les semifinals en les vuit edicions del torneig. L’única ‘taca’ en l’expedient blaugrana va ser l’eliminació la temporada passada a mans del Llevant als vuitens de final.

Les altres semifinals

El proper mes de febrer, el Barça Lassa disputarà la setena semifinal de Copa del Rei. De les sis que ha jugat fins ara, els blaugrana n’han sortit victoriosos en quatre ocasions i han perdut dues semifinals. Les quatre victòries a la ronda de semifinals van ser contra Azkar Lugo (2010/11); Movistar Inter (2011/12 i 2012/13); i Umacon Saragossa (2013/14); mentre que les dues derrotes en semifinals van arribar contra Movistar Inter (2014/15) i Palma Futsal (2015/16). Curiosament, sempre que el Barça ha superat les semifinals, després s’ha proclamat campió.

Rivillos i Joao, protagonistes

No és habitual veure un doble hattrick en un partit de futbol sala, però a Rivas ho van aconseguir Rivillos i Joao. El de Torrejón reconeix que “els gols són una alegria molt gran i un reflex de la bona adaptació a l’equip”, mentre que per a Joao “un gol sempre és una injecció de moral i encara més tres de cop”. Els dos, però, van remarcar que “el més important és que l’equip ha aconseguit la classificació” i van restar importància als mèrits individuals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut