Xavi Pascual: “Juguem contra un dels grans rivals”

Xavi Pascual: “Juguem contra un dels grans rivals”

L’entrenador blaugrana ha advertit de la perillositat del Pick Szeged, rival directe a la classificació a la Velux EHF Champions League i proper rival dels barcelonistes

El Barça Lassa tindrà una setmana intensa de partits a domicili, tres en cinc dies. Una sèrie d’enfrontaments contra equips complicats a la Lliga Asobal i a la Lliga de Campions: Szeged, Granollers i Zagreb. Xavi Pascual, però, ha afirmat que s’ha d’anar pas a pas i que primer de tot cal pensar en el Pick Szeged: “En primer lloc viatgem cap a Szeged per intentar guanyar el partit”.

Per al duel d’aquest diumenge a Hongria (17.00 hores) el tècnic blaugrana compta amb 16 jugadors disponibles: “Veurem com va responent l’equip i com van les càrregues durant els partits per prendre decisions respecte de l’endemà”. Cal recordar que el Barça Lassa té dues baixes de llarga durada: Lasse Andersson i Jure Dolenec.

Pel que fa al Pick Szeged, Xavi Pascual ha destacat que “és un gran equip, amb bons jugadors i un gran entrenador”. La dificultat del conjunt hongarès que presentarà tant en atac com en defensa s’accentua per les seves necessitats de guanyar el matx: “Ens trobarem un equip agressiu que, després d’haver fet un parell de resultats negatius a la Champions, està davant d’un partit fonamental per intentar acabar a la part de dalt. Ens obligarà a estar bastant desperts”.

I és que el rival del Barça Lassa es troba a tres punts dels blaugranes a la classificació, per la qual cosa es presenta un partit important. “El Pick Szeged és un equip capaç de fer moltes coses, que pot guanyar qualsevol”, explica Pascual. Tanmateix, el tècnic culer ha ressaltat la pressió que hi ha a la pista del conjunt d’Hongria: “Haurem de donar una de les nostres millors versions si volem treure’n un resultat positiu”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut