El Barça Lassa guanya en solidesa defensiva

El Barça Lassa guanya en solidesa defensiva

L’equip d’Andreu Plaza només ha encaixat dos gols en els últims tres partits de Lliga i ja ha estat capaç de deixar la porteria a zero en cinc ocasions aquesta temporada en totes les competicions

El Barça Lassa brilla en defensa aquesta temporada amb uns registres molt bons a aquestes alçades del curs. L’equip només ha encaixat 15 gols a la Lliga, i és el conjunt menys golejat juntament amb el Movistar Inter. Això significa una mitjana d’1,5 gols en contra per partit. A més, l’equip només ha encaixat dos gols en els últims tres enfrontaments, contra el Cartagena, el Jaén i el Peníscola. Només a la Lliga, el Barça ha deixat dues vegades la porteria a zero, en l’últim duel contra el Peníscola i en la primera jornada contra l’Aspil.

Els registres globals encara són més bons. Comptant totes les competicions (Lliga, UEFA Futsal Cup i Copa del Rei), el Barça Lassa només ha encaixat 18 gols en 14 partits oficials, amb una mitjana d’1,28 gols encaixats per matx. I en el còmput global, l’equip ha deixat la porteria a zero en cinc ocasions: dues vegades a la Lliga (Tudela i Peníscola), dues vegades a la UEFA (Gyor i Chrudim) i una vegada a la Copa del Rei (Palma).

Està clar, doncs, que si ja sabíem el potencial ofensiu de l’equip, amb l’aportació dels golejadors Ferrao i Esquerdinha, ara també s’ha de tenir molt en compte la muralla defensiva d’un conjunt que compta amb grans especialistes en la pressió alta, com Adolfo, Joselito i Roger, i amb jugadors de primer nivell de perfil defensiu, com és el cas de Leo Santana, Tolrà, Joao, Aicardo i Rafa López. Cal no oblidar, està clar, l’aportació dels porters Juanjo i Paco Sedano, entre els millors del món en la seva posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut