Fran Sánchez: “És un camp que ens fa estar alerta”

Fran Sánchez: “És un camp que ens fa estar alerta”

El tècnic del Barça Femení i la tercera capitana, Marta Unzué, van recalcar la dificultat de la propera sortida de l’equip al camp del Granadilla
Els números no enganyen: el del camp del Granadilla és un dels més complicats de la Lliga. Abans de viatjar a Tenerife per al partit de Lliga de diumenge al migdia, el tècnic del Femení, Fran Sánchez, i la tercera capitana, Marta Unzué, en van parlar amb cautela davant dels mitjans:

Les declaracions de Fran Sánchez

“Arribem després d’una sèrie de partits en què hem tret bons resultats. Penso, però, que anem a un camp complicat: l’any passat el rival va aconseguir 11 de les 13 victòries al seu estadi. Hem d’estar preparades”.

“Hem d’intentar evitar que el rival se senti còmode en el joc de transicions ràpides. El camp no és excessivament gran i les pot beneficiar en accions de robar i sortir al contraatac. Hem d’estar molt serioses, mantenir una actitud de tensió important i tenir paciència per poder arribar a porteria en els moments adequats”.

“Dins de la possible relaxació, és un camp que ens fa estar alerta. Estem demostrant que l’equip s’està mantenint regular, tots els partits els estem treballant amb bona actitud”.

“Estic convençut que hi haurà punxades d’aquí a final de temporada. És impossible que els dos equips (Atlètic de Madrid i Barça) ens mantinguem cada setmana amb victòries. Intentarem endarrerir la nostra el màxim possible, que siguin elles les que caiguin. Mantenir l’exigència ens farà un equip fort”.

Les declaracions de Marta Unzué

“Sabem que serà un partit difícil, és un camp complicat. El rival també és difícil, ja que l’any passat no van perdre gaires punts allà. Sabem que haurem de fer-ho al millor possible per aconseguir els tres punts”.

“Estem a prop de la Mariona, esperant a veure què diuen els resultats. Esperem que dins de tot sigui el millor possible”.

“El Granadilla és un equip competitiu, el seu camp és molt complicat. Altres anys ja ens ha costat guanyar allà i no ens posaran les coses fàcils. Elles saben que venim de partit de Champions i pressionaran al màxim per guanyar-nos”.

“L’equip està amb confiança. El fet de guanyar partits, de jugar bé, de marcar gols i de no encaixar t’apuja la moral. Competir en tots els entrenaments i haver de guanyar-te un lloc fa que totes les que surten a jugar ho facin bé i això ajuda que ningú abaixi el ritme”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut