“La Masia està fent una feina extraordinària”

“La Masia està fent una feina extraordinària”

Abel Ruiz, Mate, Sergio Gómez i Juan Miranda expliquen la seva experiència a l'Índia i el seu èxit aconseguint el subcampionat del món Sub-17

Després d’uns dies de tornar a la realitat, al seu dia a dia d’entrenaments i classes, els quatre subcampions del món sub-17 blaugrana van atendre els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de l’entrenament.

Abel Ruiz:

“La Masia està fent una feina extraordinària i aquesta medalla és fruit d’això. Som quatre més Jandro, que no va poder venir per lesió”.

“Estic centrat en el Barça B, ara portem uns empats consecutius però estem competint bé a 2a A i agraeixo la confiança de Gerard, que només arribar ja em va convocar i vaig jugar a Tarragona”.

Mate:

“Està clar que el Club aposta pels joves i nosaltres intentarem donar el màxim per tenir oportunitats”. “Mentre el Club aposti per mi, jo apostaré pel Barça”.

“Venim amb moltes ganes de tornar a estar amb l’equip i aportar el màxim per complir els objectius d’aquesta temporada”.

Juan Miranda:

“Ens vam quedar amb la mel als llavis, però a poc a poc t’adones del que hem aconseguit”.

“Gerard ja m’ha donat la confiança de jugar amb el Barça B, ho agraeixo molt perquè les oportunitats es valoren, ara he de seguir treballant”.

Sergio Gómez:

“Hem tornat amb la màxima il·lusió i amb les mateixes ganes que el primer dia. Ara hem de treballar dur i com sempre ho hem fet”.

“Lluitaré amb el Juvenil A per guanyar tots els títols possibles i tenir l’oportunitat per arribar al Barça B”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut