FC Barcelona Lassa – PAS Alcoi: L’OK Lliga torna amb la victòria com a desig

FC Barcelona Lassa – PAS Alcoi: L’OK Lliga torna amb la victòria com a desig

(21.00 hores, Barça TV). L’equip blaugrana afrontar la novena jornada de l’OK Lliga contra un conjunt alacantí que presenta una bona dinàmica

L’OK Lliga torna al Palau Blaugrana. Ho fa aquest dimarts (21.00 hores, Barça TV) amb la visita del PAS Alcoi i després d’haver disputat dissabte la Lliga Europea a Montreux (0-10). El Barça Lassa comparteix el liderat de la competició regular amb el Liceo després d’haver caigut contra el Reus en la vuitena jornada (3-2). Precisament, els de Jordi Garcia visitaran Riazor i, per tant, aconseguir la victòria contra l’Alcoi permetria agafar marge respecte un dels dos màxims rivals.

“Estem amb bones sensacions”. “Només hem tingut la relliscada del dia del Reus i creiem que anem creixent, però això s’ha de refermar per veure si estem en el bon camí”, ha explicat el tècnic Edu Castro.

Segons el tècnic blaugrana, l’Alcodiam “és un equip que defensa molt bé, que surt al contraatac i que té jugadors amb qualitat i experiència”. És per això que preveu un duel sofert en que serà “difícil que s’obri el partit”. Entre la plantilla de l’equip de Sergi Punset, destaquen les actuacions de ‘Guiri’ a la porteria, l’ofici de Pere Cañellas, la inspiració dels argentins Maxi Oruste, Francisco Roca, Tutti Baieli i Mathias Arnáez, així com la joventut del lleidatà Roc Llisa.

Els alacantins ja van visitar el Palau Blaugrana en la recent edició de la Lliga Catalana (3-1), en un duel en què l’internacional Alabart encara no va poder participar. El gallec ha subratllat, però, que l’Alcoi “és un equip dur, que està fent les coses bé i que estan sisens a la Lliga”. El jove blaugrana ha considerat que l’equip “ha de mantenir la línia” després d’haver tingut encert de cara a porteria a Montreux.  “Això ens donarà confiança i al Palau no se’ns pot escapar res”.

Per aquest duel, està previst que Edu Castro pugui tornar a convocar Sergi Fernández, que no va estar present a Montreux per una gastroenteritis vírica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut