Xevi Arcas debuta amb el primer equip del Barça Lassa

Xevi Arcas debuta amb el primer equip del Barça Lassa

El jove porter blaugrana, de 19 anys, va estrenar-se en el tram final del partit de Lliga Europea contra el Montreux

Xevi Arcas va experimentar, a Montreux, els seus primers minuts entre els pals de la porteria del primer equip del FC Barcelona Lassa. El jove porter de l’hoquei formatiu blaugrana va estrenar-se aquest dissabte en el tram final de la segona jornada de la Lliga Europea, substituint a Aitor Egurrola. “Estic molt content per haver debutat. No m’ho esperava i ha sigut un moment de màxima felicitat”, va comentar Arcas després del partit.

Als seus 19 anys, el de Palafrugell està vivint la seva cinquena temporada a Can Barça –va arribar quan era Infantil de segon any- i actualment milita a l’equip junior i també als filials Barça B i C. A part, l'actual sots-campió sub-20 als World Roller Games de Nanjing és un reforç habitual en els entrenaments del primer equip al Palau Blaugrana. “Ara he de seguir treballant amb els equips de la base i desitjo que tinguem els millors resultats possibles al final de temporada”, va comentar.

Convocat d’última hora

Aquest divendres, va ser cridat d’última hora per entrar a la convocatòria per anar a Suïssa, degut a l’absència de Sergi Fernández per una gastroenteritis vírica. El dissabte, en el minut 45 del partit contra el Montreux i amb 0-8 al marcador, Edu Castro va fer debutar Xevi Arcas en substitució de tota una institució a la porteria blaugrana com és Aitor Egurrola. Es tracta del sisè membre de l’hoquei formatiu blaugrana que debuta aquesta temporada al primer equip, després de les aparicions d’Antonio González, Àlex Joseph, Pablo Najera, Aleix Borregán i Marc González a la Lliga Catalana.  

Després de la victòria a la Lliga Europea (0-10), el Barça Lassa afrontarà aquest dimarts (21.00 hores, Barça TV) una nova jornada de l’OK Lliga, amb la visita del PAS Alcoi. La presència de Xevi Arcas a la seva quarta convocatòria amb el primer equip (a part d’anar a Montreux, també va viatjar a Alcoi la temporada passada i va estar a la banqueta en el Barça-Lleida de l’última Lliga Catalana) dependrà de les evolucions de Sergi Fernández. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut