Gols d’Alexia i Patri i debut d’Aitana

Important i brillant golejada d’Espanya a Son Moix i increïble empat d’Holanda en la segona jornada internacional de l’aturada
Les tretze internacionals culers ja han finalitzat els compromisos corresponents a l’aturada per la classificació per al Mundial de França 2019. Així els hi ha anat:

Espanya –Austria (4-0)
La reedició dels quarts de final del passat Europeu ha acabat sent un festival de la selecció espanyola a Son Moix, on s’ha recordat la lesionada Mariona. Set de les deu convocades del Barça hi han participat; Marta Torrejón, María León, Patri, Alexia i Olga García com a titulars i Aitana –que ha debutat amb l’absoluta- i Bárbara, de suplents. En el seu partit 50 amb Espanya, Alexia firmava l’1-0 amb un gol preciós al minut 2. Al quart d’hora, la mallorquina Patri Guijarro s’apuntava el segon i més tard Irene Paredes i Virgina tancarien la tercera victòria en tres partits de classificació per a les de Jorge Vilda.

Holanda – Irlanda (0-0)
En canvi, la vigent campiona d’Europa, Holanda, no ha pogut superar Irlanda a Nijmegen. La blaugrana Lieke Martens ha disputat els noranta minuts del duel entre els dos primers classificats (amb 7 de 9 punts) del grup 3. Tot i l’allau de futbol oranje (32 xuts a 3) les visitants han pogut resistir amb la porteria imbatuda.

Anglaterra – Kazakhstan (5-0)
La blaugrana Toni Duggan no ha intervingut en el còmode triomf a Colchester de les lleones davant el cuer de la seva lligueta.

França – Suècia (0-0)
La culer Élise Bussaglia tampoc va jugar en l’empat de l’amfitriona del Mundial 2019 en un amistós a Bordeus.