El Cadet A amplia diferències

El Cadet A amplia diferències

L’equip de Franc Artiga empata al difícil camp del Girona i aumenta a tres punts la seva avantatge al capdavant de la Lliga respecte l’Espanyol en un cap de setmana amb 10 victòries i tres empats dels equips del futbol formatiu amateur

GIRONA - CADET A

Un empat que val per ampliar distàncies al capdavant de la Lliga (0-0)

Valuós empat sense gols el que va aconseguir ahir el Cadet A de Franc Artiga al difícil camp del Girona (0-0). És cert que són els dos primers punts que no es sumen aquesta temporada impecable, però, al final, l’empat va resultar positiu ja que l’Espanyol va caure per 1-2 a casa contra el Cornellà i el Cadet A amplia a tres punts la seva diferència al capdavant de la Lliga. El Cadet A va dominar el partit, fins i tot va imposar el seu ritme de joc, però el Girona, ordenat i tancat, va resistir i va saber mantenir el 0-0 fins el final. És el primer partit del campionat en el que els blaugranes no aconsegueixen, tot i les oportunitats, marcar. El Cadet A jugarà la propera jornada a casa contra el Llagostera, tretzè classificat.

VILADECANS - CADET B

Empat sense gols malgrat les nombroses oportunitats (0-0)

Els nois de Sergi Milà van sumar un punt el passat dissabte al complicat camp del Viladecans, quart classificat a la Lliga. Un equip molt fort i físic que va sobreviure al domini i el control absolut blaugrana i que fins i tot va poder marcar al temps afegit en una doble ocasió que va aturar el porter blaugrana Rafus. El Cadet B va pagar la seva falta d’encert de cara a porteria. Va dominar, va crear oportunitats però no va estar encertat de cara al gol. Tot i l’empat, els blaugranes continuen líders amb 20 punts, un més que el Sant Ildefons i el Nàstic B. La propera jornada rebran la visita de La Floresta, tretzè classificat.

SANT ANDREU - INFANTIL A

Victòria de prestigi per ser encara més líders (0-5)

A la jornada 10 de la Divisió d’Honor va arribar la novena victòria de la temporada i es va ampliar a cinc punts la distància de punts sobre el segon classificat, l’Espanyol, que ara comparteix posició amb la Damm. Els nois de Carles Martínez van saltar sobre la gespa del Narcís Sala camp sabent que podien distanciar-se del segon classificat, l’Espanyol que havia empatat a casa contra el Reus (2-2). Els blaugranes van sortir tan decidits que amb 18 minuts de partit ja anaven guanyant per 0 a 3, dianes d’Arnau Furones, en pròpia porta, Pablo López i Bobi. Els tres punts no van perillar en cap moment del matx i menys quan va arribar el doblet de Pol Muñoz, que tancava la victòria. El següent partit de l’Infantil A serà el diumenge contra el Nàstic de Tarragona, desè classificat.

INFANTIL B - GAVÀ MAR

Un triomf per agafar confiança (7-0)

La jornada 9 de la Divisió Preferent es va resoldre de manera positiva per part dels pupils de David Sánchez. La golejada davant el Gavà Mar va suposar la tercera victòria consecutiva després d’encaixar la segona derrota de la temporada davant el líder de la competició, l’Escuela San Pedro San Pablo. D’aquesta manera, els culers van recuperant-se a la classificació amb bones sensacions sobre el terreny de joc. Aquesta vegada el rival no va oposar resistència i en el minut 8 l’Infantil B ja anava guanyat per dos gols gràcies a Llorenç Farrés i Iker Bravo. Les dianes que van completar la golejada van portar la firma de cinc futbolistes diferents: Tomàs Carbonell, Solo Traoré, Pau Ortega, de llançament de falta directa, Bilal Achhiba i Joan Anaya. La propera jornada, diumenge, els nois de David Sánchez, segons a tres punts de l’Escola San Pedro San Pablo, però amb un partit menys, visitaran el camp de l’Escola de Futbol Base Calafell, onzè classificat.

CORNELLÀ B - ALEVÍ A

Segueixen imparables amb un ple de victòries (1-3)

La novena victòria consecutiva des de l’inici de la competició domèstica va refermar, una jornada més, als nois de Marc Serra al capdamunt de la taula, ara amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. Ambdós conjunts van arribar al matx de la jornada número nou amb dinàmiques similars, però a la finalització del matx solament l’Aleví A va donar continuïtat a la ratxa de victòries. La llauna la va obrir Ianis Tarba, de penal (m. 16) pels blaugrana, però el conjunt local es va refer i va aconseguir l’empat al minut 24 amb un gol d’Agustín Gutiérrez. La insistència de cara a porta dels nois de Marc Serra per desfer la igualada va tenir premi en forma de dues dianes que van materialitzar el triomf culer. Marc Guiu (m. 33) i Ianis Tarba (m. 54), una altra vegada,  van firmar els gols que van certificar els tres punts. El proper partit de Lliga enfrontarà a l’Aleví A al Sant Andreu B, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ B - CORNELLÀ A

Novè triomf consecutiu de la temporada (6-1)

Les dinàmiques antagòniques amb les quals es van presentar ambdós conjunts al partit de la novena jornada de la Preferent Aleví es van estendre sobre el verd de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per una banda, l’Aleví B va arribar invicte al matx i de la mateixa manera en va sortir. Per altra banda, el Cornellà va xafar el verd blaugrana havent perdut els seus dos partits anteriors. No obstant això, en el primer quart d’hora de matx es van veure dos gols, un per a cada conjunt. Gudjohnsen va avançar als culers i Héctor va situar la igualada. Fins a la mitja hora de partit els blaugranes no van certificar la seva superioritat, gràcies al gol de Santos Ortiz. A partir d’aquest moment els nois de Jordi Pérez van posar la directa en el marcador. Amb les dianes Jan Encuentra i amb un hat-trick i Noël Tomas, l’Aleví B va encarrilar la novena victòria consecutiva de la temporada, ple absolut, per seguir coliderant la classificació empatat a 27 punts amb l’Espanyol A. El següent dissabte el conjunt blaugrana visitarà el camp del Sant Andreu, cinquè classificat.

CUBELLES A - ALEVÍ C

Vendaval blaugrana (1-9)

L’equip de Dani Horcas va seguir intractable, un cap de setmana més, en la Primera Divisió Aleví. Els bons números en defensa i en atac dels blaugranes se sostenien una jornada darrera l’altra. Tanmateix, l’equip culer s’erigia com el màxim golejador de la competició amb diferència, 82 gols, i com el menys golejat, amb cinc dianes en contra. El partit de la vuitena jornada es va encarrilar en els primers quatre minuts de matx, ja que els blaugranes van aconseguir tres dianes. Landry Farré, Marc Bernal i Shane Kluivert van ser els autors. En els següents compassos, l’Aleví C no va continuar amb la ratxa anotadora i va veure com li reduïen l’avantatge en el marcador gràcies al gol d’Izan Gómez (m. 20). No obstant això, els nois de Dani Horcas no van sentir que el resultat perillés en cap moment. Va passar una estona fins que van arribar els altres sis gols culers, obra de Marc Bernal, Lamine Yamal (2), Xavi Castellanos i Gibert Jordana (2). L’Aleví C continua líder amb 3 punts d’avantatge sobre el Cornellà C. La propera jornada jugarà a casa contra l’Escola Futbol Gavà B, dotzè classificat.

ALEVÍ D – PB COLLBLANC SANTS

Fortalesa ofensiva i defensiva (10-0)

La setena victòria de la temporada, la sisena consecutiva, es va materialitzar gràcies a la golejada número set en Lliga. La gran efectivitat ofensiva que mostraven els nois de Pau Moral es va ratificar una jornada més. El partit contra la PB Collblanc Sants va ser favorable des del minut 3, gràcies al gol de Jan Martínez, de penal, que al llarg del matx va ampliar el seu conte golejador fins a convertir un hat-trick i ser el màxim anotador de l’Aleví D en competició domèstica. Els altres protagonistes de cara a porta van ser Lassana Diaby i Rubén Núñez, ambdós amb un doblet, Xavi Espart, Pol Caramés i Guillem Victor. Al darrere, els blaugranes van posar el cadenat a la porteria. Les bones actuacions en atac i en defensa van permetre que l’Aleví D seguís sent, una jornada més, l’equip menys golejat i més golejador de la competició i seguir a la caça del líder, el Mercantil, que es troba només a un punt. El pròxim partit, el conjunt blaugrana anirà al camp de l’Escola Futbol Gavà C, onzè classificat.

BENJAMÍ A – CAN RULL ROMULO TRONCHONI

Golejada per seguir imparables (16-0)

La jornada 9 de la Lliga Preferent Benjamí va refermar la tònica gestada des de l’inici de la competició domèstica. No solament es van aconseguir els tres punts en joc, sinó que també es va veure la major golejada del Benjamí A des de l’arrancada de la competició. Setze gols repartits entre set futbolistes. Roger Casadevall i Samakou Nomoko van ser els més destacats en la faceta golejadora amb un pòquer de gols cadascun. Arnau Marés (2), Albert Vicens (2), Raul Chirveches, Jaume Aghayedo, Madou Murcia i Bruno, en pròpia porta van arrodonir la victòria. Tanmateix, com ja va passar en set jornades anteriors, els nois d’Òscar Jorquera van tornar a deixar la porteria a zero; solament han rebut dos gols en un mateix partit. El Benjamí A, que encara té un partit ajornat amb el Manresa, és tercer a tres punts del líder, el Cornellà B. La propera jornada jugarà al camp del segon classificat, el Sant Cugat B.

JÀBAC I TERRASSA - BENJAMÍ B

Remuntada i festival ofensiu (1-5)

Els blaugranes van imposar-se a Terrassa en un partit en el qual van haver de remuntar el gol matiner dels locals, obra d’Arnau al minut 6. Mitjançant David Juan, els nois de Juanan Gil van igualar el marcador només tres minuts després (m. 9). A l’equador del partit, els culers van superar al rival tot i la resistència que va oposar. El doblet d’Aymar Llanas i els gols de Roger Martí i Broulaye Chama van sentenciar els terrassencs. El diumenge vinent, els culers, que colideren la Lliga empatats a 27 punts amb el Sant Cugat, rebran a l’Espanyol A, tercer classificat a només una victòria de distància.

SANT  JOAN DESPÍ - BENJAMÍ C

Punts, gols i bon joc (1-9)

Els nois d’Albert Puig van seguir intractables en la competició domèstica. Vuit partits vuit victòries i liderat en solitari, amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà D. Aquests triomfs es van construint des de la set golejadora i la solidesa defensiva. Amb els nou gols aconseguits en la vuitena jornada l’equip blaugrana va arribar a la cinquantena. D’aquesta manera, el Benjamí C es va convertir en el màxim anotador de la Lliga. A més, va continuar sent el conjunt amb més bons números en defensa, solament ha encaixat cinc dianes. El vuitè triomf de la temporada es va gestar en el primer quart d’hora gràcies als gols de Pau Bergés, David Obinna (2) i Marc García. El resultat de 0-4 no va impedir que els pupils d’Albert Puig aixequessin el peu de l’accelerador i marquessin cinc dianes més, obra de Michal Zuk, Iu Martínez, Jordi Pesquer, Raúl Expósito i David Obinna, una altra vegada, fins a establir l’1-9 definitiu. El següent matx, diumenge, els blaugranes rebran el Viladecans, novè classificat.

BENJAMÍ D - SANTBOIÀ B

Remuntada per seguir colíders (6-1)

Des de l’inici de la Lliga, els nois de David Sánchez compten els parits per victòries. El vuitè triomf consecutiu en la competició domèstica va tardar a certificar-se, ja que els blaugranes van començar a remolc en el marcador. En el minut 11 el conjunt visitant s’ha avançat, però el Benjamí D s’ha refet ràpidament i 120 segons després ha empatat gràcies al gol d’Omar Boiro, el màxim golejador culer. A partir d’aquest moment, els pupils de David Sánchez han posat la directa per girar l’electrònic a favor seu. Joan Inglés (m. 20) va posar la primera pedra en forma de gol per construir la victòria. Ethan Rodríguez, Fernando Mazón, Omar Boiro, una altra vegada, i Pedro Demiddi han estat els autors dels gols que han materialitzat el triomf per seguir al capdamunt de la classificació empatats a 24 punts amb L’Hospitalet A. En el següent partit, el Benjamí D es desplaçarà al camp de la Penya Barcelonista Collblanc Sants, sisè classificat.

ATLETIC SANT JUST C – PREBENJAMÍ

Consumen el segon empat consecutiu (3-3)

Que aquesta és una categoria molt complicada pels més petits de la casa és una realitat. El 3-3 de la vuitena jornada de la Lliga, el segon empat consecutiu en la competició domèstica, ha fet que per primer cop en la temporada els nois de Dani Segovia no comandessin la classificació. El partit va presentar dificultat al conjunt culer, que tret de l’empat a 1 sempre va anar per darrere en el marcador. El gol inicial del local Pau Enseñat el va neutralitzar Jaime Arenas. Però, el matx es va posar costa amunt quan l’Atlètic Sant Just es va distanciar en dos gols. L’empenta dels pupils de Dani Segovia va situar la igualada al marcador i va evitar la primera derrota de la temporada gràcies als gols de Roc Martínez i Erik Rodríguez. El següent partit del Prebenjamí serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Cornellà G, onzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut