Ernesto Valverde: “Serà un partit difícil quant a domini del joc”

Ernesto Valverde: “Serà un partit difícil quant a domini del joc”

El tècnic blaugrana ha destacat que la visita del Sevilla “és perillosa” i s’ha mostrat satisfet amb la “solidaritat de l’equip” fins ara

El FC Barcelona es prepara per rebre la visita del Sevilla aquest dissabte al Camp Nou (20.45 hores, beIN LaLiga), en el matx corresponent a la jornada 11 de Lliga i que servirà per fer una pausa en la marató de partits que ha tingut l’equip durant el mes d’octubre abans de la tercera aturada de seleccions del curs. Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans en roda de premsa i ha explicat que serà un duel exigent: “És un partit perillós. El Sevilla no es replegarà, serà un partit complicat quant al domini del joc”.

I ha explicat com ha analitzat el conjunt andalús per intentar aconseguir la victòria: “A l’hora de valorar un rival no només mires l’equip sinó també com s’ha comportat quan ha vingut aquí, al Camp Nou, i Berizzo hi ha aconseguit bons resultats amb el Celta contra el Barça. És un entrenador que no té por de guanyar”, ha sentenciat. També s’ha pronunciat sobre altres qüestions que tot seguit repassem:

Importància de guanyar abans de l’aturada

"Sempre és important arribar a les aturades amb bones sensacions. Ens enfrontem a un rival important que fa un parell de setmanes va tenir mals resultats i que ara els ha resolt i vindrà amb la moral alta. Són tres punts que no valen més que altres, però sí el valor que tenen".

Els 600 partits de Leo Messi

“És una barbaritat que arribi aquesta xifra. Però el que compta no són els 600 partits, que també, sinó com els porta, aquests 600, amb gols, assistències i amb tota la brillantor amb què ho fa”.

Solidesa defensiva de l’equip

“El que més m’agrada de l’equip és que som solidaris. Defensem i ataquem tots. És veritat que hi ha hagut partits en què se’ns han posat les coses difícils i en què no hem estat bé, però l’equip ha intentat anar amunt. Això ho sabem i ho millorarem”.

Situació política a Catalunya

“El Club ha fet un comunicat en aquest sentit. M’agradaria que cada setmana hi hagués un punt més de distensió i no de tensió. Ho agrairíem tots”.

Reivindicació Camp Nou sobre Catalunya

“Ho vivim amb normalitat. La gent s’expressa com sempre ha fet, de manera lliure i pacífica. I al mateix temps vindran a veure guanyar el Barça i a animar l’equip”.

Sobre Iniesta

“Encara no té l’alta mèdica, veurem si la rep. És un jugador tan extraordinari que quan no hi és sempre el trobes a faltar. Tot i això, tenim jugadors que tenen altres característiques i que també ho poden fer bé.

La lesió d’Aleix Vidal

Té un problema al turmell operat el curs passat. L’altre dia va parlar amb els Serveis Mèdics i crec que d’aquí a poc temps podrà estar amb nosaltres”.

Entrenament a la tarda previ als partits

“És una cosa que faig des de fa temps. No és una qüestió tancada sinó que es pot canviar per veure com responen els jugadors. Venim de jugar molts partits i a vegades va bé donar temps per descansar al jugador, però també que la distància entre l’entrenament previ i el partit no sigui excessiva”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut