CD Leganés – FC Barcelona: El líder torna a escena

CD Leganés – FC Barcelona: El líder torna a escena

(beIN LaLiga, 16.15 hores) Després de l’aturada per seleccions, torna la Lliga amb un duel de màxima exigència per als blaugranes, que visiten l’estadi d’uns dels equips menys golejats del campionat

Torna la Lliga i, amb aquesta, el líder. Els homes d’Ernesto Valverde visiten l’Estadi Municipal de Butarque (beIN LaLiga, 16.15 hores) per enfrontar-se amb el Leganés, una de les sensacions de la Lliga. El conjunt d’Asier Garitano ha arrencat la temporada a un gran nivell, ja que  s’ha situat 9è a la classificació amb 17 punts, a només dos de les posicions europees. A més, només han rebut 8 gols en contra, i és el tercer equip menys golejat (només el Barça i l’Atlètic de Madrid n’han rebut menys).

Un Leganés que presenta diverses cares noves respecte a la darrera temporada –en què els blaugranes van vèncer per 1-5 a l’estadi madrileny–. Entre les novetats, destaca l’exblaugrana Gerard Gumbau, a més d’altres com el porter Pichu Cuéllar, el migcampista Eraso i els davanters Beauvue i Amrabat. A més, manté gran part del bloc de la temporada passada amb jugadors com Siovas, Gabriel Pirés, Rubén Pérez i Szymanowski.

El Leganés no ha encaixat cap gol en 4 dels seus 5 partits a Butarque

Els madrilenys són un bloc sòlid que en les primeres nou jornades de campionat només van rebre tres gols. Ara, però, arriba després de dues derrotes consecutives davant el Sevilla (2-1) i el València (3-0), en dues visites complicades. Tot i així, els seus registres a Butarque són força bons, i és que només han encaixat dos gols en contra en cinc partits (en la derrota contra el Getafe per 1-2). La resta, dues victòries i dos empats, però en tots quatre partits mantenint la porteria a zero.

Pel que fa al conjunt blaugrana, Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Dembélé, Rafinha, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano, i ha viatjat cap a Madrid amb un total de 18 jugadors. Qui sí que jugarà serà Leo Messi, actual màxim golejador del campionat (12 gols) i màxim anotador contra el Leganés a Primera (4 gols, empatat amb Álvaro Morata). El tècnic culer ha avisat a la roda de premsa: “El Leganés és un rival al qual li fan pocs gols i és difícil crear-li ocasions. Juguen amb molt d'entusiasme i són solidaris, serà complicat”.

Valverde: "El Leganés és un rival difícil al qual costa molt crear-li ocasions”

Sens dubte, espera un matx exigent per als blaugrana davant un dels equips revelació del campionat, que afronten el primer de tres partits consecutius fora de casa. Després de Butarque, els culers visitaran Torí per enfrontar-se a la Juventus (dimecres 22, 20.45 hores) i a Mestalla per veure’s les cares amb el València (diumenge 26, 20.45 hores). Un inici complicat per a una recta final d’any molt exigent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut