Ernesto Valverde: “Comença un cicle difícil”

Ernesto Valverde: “Comença un cicle difícil”

El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat del partit d’aquest dissabte contra el Leganés, el primer de tres duels en una setmana exigent

En la roda de premsa prèvia al Leganés-FC Barcelona, Ernesto Valverde ha destacat la complexitat del duel d’aquest dissabte a Leganés (16.15 hores). El tècnic barcelonista ha destacat la bona defensa del conjunt madrileny que els permet encaixar pocs gols. “És un rival que només ha rebut gols en un dels cinc partits a casa”, ha assenyalat el preparador blaugrana. “Serà un partit complicat, ara comença un cicle difícil fins al Nadal, però sabem que ens juguem molt en aquests tres partits fora de casa”, ha afegit Valverde.

Preguntat per quins centrals alinearà a Butarque, amb la baixa de Mascherano per lesió i Piqué i Umtiti a una targeta de la suspensió, l’entrenador barcelonista ha destacat la confiança en els seus jugadors: “Comptem amb bons centrals, les circumstàncies de la temporada mai es poden preveure i sempre sorgeixen lesions quan menys ho esperes”.

El preparador barcelonista també ha fet referència a les rotacions tenint en compte els tres propers duels del Barça: “Aquest dissabte posarem el millor equip. Tenim en compte que és una setmana amb grans rivals, però primer tenim el Leganés”. Finalment, Ernesto Valverde ha destacat que la distàncies que es puguin donar a la classificació en aquests moments no són definitives: “Després d’aquesta jornada quedaran 26 jornades i qualsevol distància no serà definitiva”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut