Nova sessió a la Ciutat Esportiva

Nova sessió a la Ciutat Esportiva

Després del retorn a la feina d’aquest passat dilluns, els disponibles del primer equip s'han tornat a entrenar per continuar preparant el partit contra el Leganés

Nou entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la segona sessió de la setmana, després de la que es va dur a terme aquest dilluns, Ernesto Valverde ha tornat a entrar amb els disponibles del primer equip, que aquests dies són Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez i Deulofeu, així com Luis Suárez i Arda Turan, que per segon dia consecutiu s’han exercitat amb el grup.

Per a aquesta sessió, que s’ha dut a terme al Camp Tito Vilanova, el cos tècnic del primer equip també ha decidit comptar amb els jugadors del Barça B Aleñá, Arnaiz, Ortolá i Varo.

A més a més, i també sobre la gespa del Camp Tito Vilanova, s’ha pogut veure Sergi Roberto i André Gomes, que han dut a terme treball de recuperació per deixar enrere les seves respectives lesions. Cal recordar que tots dos jugadors es van lesionar al Georgios Karaiskakis, contra l'Olympiacos. El de Reus es va fer un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta, mentre que el portuguès va patir una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut