Reus Deportiu – Barça Lassa: La bola aturada acaba amb la imbatibilitat (3-2)

Reus Deportiu – Barça Lassa: La bola aturada acaba amb la imbatibilitat (3-2)

Els blaugranes no poden aconseguir la vuitena victòria consecutiva de Lliga davant un combatiu conjunt reusenc

La vuitena jornada de l’OK Lliga ha comportat la primera derrota del conjunt blaugrana. Un dels enfrontaments més destacats de la competició domèstica ha trencat la imbatibilitat dels blaugranes. Els llançaments de bola aturada han fet que el Barça encaixés tres gols en un mateix partit per primera vegada aquesta temporada.

Els minuts de tempteig entre el primer i el tercer classificat de la Lliga han donat pas a l’intercanvi de contracops. El Reus ha amenaçat la porteria del Barça amb xuts llunyans, però s’ha trobat amb un inspirat Aitor Egurrola sota pals. Ara bé, l’ocasió més perillosa l’ha protagonitzat el conjunt blaugrana després que Pau Bargalló hagi enviat la pilota al travesser.

La bola aturada dóna avantatge al Reus

En els següents compassos el partit ha semblat un calc a les dues àrees i el ball d’oportunitats s’ha decidit a favor del conjunt local. Un penal per a cada equip en menys de 60 segons ha tingut una finalització diferent en cadascun dels dos conjunts. Ordoñez ha errat davant Ballart i Casanovas ha enganyat Egurolla per establir l’1-0 al marcador. El temps mort d’Edu Castro ha donat resultat i el Barça ha igualat el marcador. Els protagonistes del gol blaugrana han estat Alabart i Pablo Álvarez. El davanter argentí, màxim golejador culer, ha protagonitzat una acció de caçador de l’àrea després del xut del mig gallec.

Cap dels dos equips s’ha aconseguit assentar sobre la pista. Ara bé, a 50 segons per arribar a la finalització del primer període l’electrònic s’ha decantat a favor del Reus. Una falta directa ha permès al conjunt local agafar avantatge. Els locals només han pogut superar la defensa menys golejada de la competició amb llançaments a bola aturada.

Inici fulgurant

La distància factible al marcador ha fet que els homes d’Edu Castro sortissin amb empenta del túnel de vestidors i igualessin el matx al primer minut del segon període. Una gran passada de Panadero ha permès a Pau Bargalló situar l’empat a dos. Després del 2 a 2 el duel no ha tingut un dominador clar. Ara bé, les accions amb més perill per desfer l’empat les ha tingut el Barça, però dues vegades el tercer gol s’ha estavellat contra el pal. Bargalló, de falta directa, i Álvarez n’han estat els artífexs.

Altra vegada a bola aturada

El duel s’ha trencat i s’han viscut moments intensos en ambdues àrees. Però altra vegada un penal llançat per Casanovas ha desfet el marcador a favor del Reus i, un cop més, el pal, el cinquè del partit per al Barça, ha impedit el gol de l’empat de Panadero. Els homes d’Edu Castro ho han intentat fins al final, però no han aconseguit la vuitena victòria de la temporada a la pista del vigent campió d’Europa. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut