Femeni - Madrid CFF: Golejada Bàrbara (7-0)

Les noies de Fran Sánchez dominen el partit de principi a fi i s’imposen a un visitant incòmode amb una Bàrbara Latorre estel·lar, autora de quatre gols i tres assistències

El FC Barcelona s’ha imposat al Madrid CFF per 7-0 en un partit en què les blaugranes han fet valer la seva superioritat. El club madrileny, que debuta aquesta temporada a la Lliga Iberdrola, no ha pogut superar en cap moment el plantejament barcelonista. El conjunt culer continuarà una setmana més al capdavant de la classificació gràcies als gols de Martens, Andonova, Duggan i a un pòquer de Bàrbara. L’aragonesa ha estat la clara protagonista del matx amb quatre gols i tres assistències.

Gran efectivitat ofensiva

Els primers 45 minuts han estat marcats per un domini clar de les blaugranes sota la direcció d’una gran Bussaglia al mig del camp, però, sobretot, pel destacat paper de les dues extrems culers: Martens i Bàrbara Latorre. El primer gol de les noies de Fran Sánchez ha arribat molt aviat, quan l’extrem aragonesa del Barça ha centrat al punt de penal i Martens, caçant l’esfèrica amb la dreta, ha anotat per a avançar les barcelonistes (min 5). Deu minuts després, els paper s’intercanviarien i seria Martens qui assistiria per a Bàrbara amb una bona centrada des de la banda esquerra per col·locar el 2-0 al marcador (min 16). Amb un domini total del joc i la possessió, les culers encara serien capaces de marcar el 3-0 mitjançant una nova bona jugada de Martens i Bàrbara que Andonova remataria a porteria buida (min 34).

A la segona part, les barcelonistes han basat el seu joc en el control del mig camp i han passat a una formació més defensiva, i han obligat les madrilenyes a pressionar a dalt i, consegüentment, a deixar espais enrere. Amb la defensa visitant trencada, Duggan ha pogut ampliar l’avantatge blaugrana en un mà a mà que ha errat perquè ha esperat l’arribada d’alguna companya (min 61). Les culers han rondat el gol a l’equador de la segona part, i ha estat de nou Bàrbara qui ha posat el 4-0 al marcador en rematar una pilota morta a l’àrea petita (min 66). Duggan, només cinc minuts després, remataria una gran assistència de Bàrbara per ampliar encara més l’avantatge (min 72). La mateixa Bàrbara seria l’encarregada d’establir el 6-0 en una bona jugada personal (min 78), i faria el mateix vuit minuts després en definir per sota de les cames de la portera visitant (min 87).

Amb aquest triomf, les blaugranes es mantenen invictes i a la primera posició de la classificació amb els mateixos punts que l’Atlètic de Madrid. El diumenge que ve s’enfrontaran al Granadilla.