Denis Suárez: “Els equips de Marcelino són molt forts defensivament”

Denis Suárez: “Els equips de Marcelino són molt forts defensivament”

El migcampista blaugrana ha assegurat que el partit contra el València a Mestalla “és molt important perquè un triomf suposaria deixar-los a set punts” durant l’acte de presentació de la ‘I Cursa Barcelona en marxa contra el càncer’

Denis Suárez ha estat un dels homes protagonistes d’aquest dijous després d’assistir a la presentació de la ‘I Cursa Barcelona en marxa contra el càncer’, de la qual és padrí. Durant l’acte, Denis ha valorat l’actualitat blaugrana i ha parlat de la importància del partit d’aquest diumenge a Mestalla davant el València: “És un partit importantíssim per a nosaltres perquè un triomf suposaria deixar-los a set punts de diferència”. “Conec a la perfecció Marcelino perquè vaig coincidir amb ell –en la seva etapa al Vila-real-, i sé que als seus equips els agrada jugar a la contra, fer transicions ràpides i són molt forts defensivament”, ha assegurat.

 “Aquest any he fet un pas endavant i estic jugant amb més personalitat"

“Juguen un 4-4-2 marcat per Marcelino i sempre utilitzen aquest esquema. No serà fàcil guanyar perquè mai ho ha estat allà i més aquest any que estan a un nivell increïble”, ha explicat Denis, que també ha parlat del seu rendiment actual: “Aquest any he fet un pas endavant i estic jugant amb més personalitat. Aprofito els minuts, he aportat gols i assistències i bon joc”. I ha puntualitzat: “Cada jugador que entra al camp està rendint molt bé i a un gran nivell i això és el que està marcant la diferència respecte a l’any anterior”.

Denis ha volgut donar tot el suport a l’entrenador del Sevilla Eduardo Berizzo, que pateix un adenocarcinoma de pròstata: “Tot el nostre suport a ell. Desitjo una recuperació aviat. He tingut companys com Yeray que també ha hagut de superar dos càncers, que va haver d’abandonar la concentració amb la selecció sub-21 perquè va recaure i amb la seva força de voluntat ho ha superat. És un lluitador i tota la meva admiració cap a ell”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut