La gran nit de Paco Alcácer

La gran nit de Paco Alcácer

El ‘17’ del Barça va ser el gran protagonista del partit amb un doblet que va servir als blaugranes per sumar tres punts importants davant el Sevilla al Camp Nou

Paco Alcácer va viure un dels seus millors partits com a blaugrana aquest dissabte al Camp Nou (2-1). El ‘17’ del Barça es va erigir en el gran protagonista amb un doblet davant el Sevilla que va permetre als de Valverde assolir un nou triomf a la Lliga i continuar amb la ratxa de resultats amb deu victòries en onze jornades.

El davanter de Torrent va obrir el camí de la victòria fent el primer gol de la nit a la primera meitat després d’una assistència de Suárez i d’aprofitar un mal refús de la defensa andalusa per batre David Soria. I, a la segona meitat, va estar atent a una centrada de Rakitic per posar el 2-1, quan feia tot just tres minuts que el Sevilla havia empatat. Una rematada d’autèntic davanter centre, anticipant-se al seu defensor i a la sortida de Soria. El Camp Nou li va agrair la brillant actuació amb una ovació excel·lent. Gaudeix amb aquest vídeo de la nit d’Alcácer a l’Estadi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut