Leo Messi rep la quarta Bota d’Or de la seva carrera

Leo Messi rep la quarta Bota d’Or de la seva carrera

El crac argentí ha estat guardonat pels seus 37 gols que va fer la temporada passada a la Lliga i ha elogiat la tasca grupal per aconseguir-los

Quatre Botes d’Or com quatre sols. Així llueixen els guardons que acumula Leo Messi. I és que el crac argentí tornar a ser d’Or. El ‘10’ del Barça ha rebut aquest divendres la Bota d’Or que l’acredita com màxim golejador d’Europa de la temporada passada amb 37 gols i ja en suma quatre en la seva carrera. En un acte celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, Messi ha desatacat que aquest premi no és solament un premi per ell, sinó que “els premis individuals venen sempre de la mà dels col·lectius i això és un premi de tots, perquè sense els meus companys no hauria marcat tots els gols que vaig fer”, ha destacat un Messi visiblement emocionat.

Perquè abans d’iniciar l’acte de l’entrega del guardó Messi ha rebut un cor d’or d’un dels nens de la seva Fundació que busca aconseguir els seus somnis de la seva mà i gràcies a la Fundació San Joan de Déu i la seva ajuda al centre oncològic. “Sempre he pensat que a la meva vida és important ajudar als que més ho necessiten i com que puc fer-ho em sento feliç d’ajudar al major número de gent possible”, ha reconegut el crac argentí.

Messi que ha rebut la Bota d’Or de la mà del seu company d’equip Luis Suárez, guanyador de la temporada 2015/16 i qui ha dit que “Messi és únic per les coses diferents que fa en cada partit”, ha igualat a Cristiano Ronaldo en el palmarès i són els únics futbolistes que presumeixen de tenir-ne quatre a les seves vitrines.

“He crescut a dins del terreny de joc i cada dia gaudeixo més de ser jugador”

El ‘10’ del Barça que ha estat acompanyat de la seva dona, Antonella Rocuzzo, i els seus dos fills,així com també del capità Iniesta, Sergio i Suárez, ha explicat com ha evolucionat la seva manera de jugar des dels seus inicis: “Crec que he crescut a dins del terreny de joc. He acumulat moltes més coses al meu joc i cada dia gaudeixo més de ser jugador”.

Messi també s’ha referit a la seva suplència al Juventus Stadium, en el que ha dit que “sempre m’agrada participar i ajudar des de dins, però entenc que un any és llarg i cada cop un s’ha de cuidar més perquè les temporades són cada cop més dures”. La visita a València d’aquest diumenge no ha passat per alt en l’acte i Messi ha expressat que l’equip valencià “té una gran plantilla, un gran tècnic que els fa jugar molt bé i serà complicadíssim guanyar al seu camp”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut