Celebrada la desena edició de la Nit de les Penyes

Celebrada la desena edició de la Nit de les Penyes

Durant la nit es va fer entrega de diversos premis i reconeixements especials

La Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est (FBE), que agrupa 43 penyes, va celebrar aquest divendres la X Nit de les Penyes amb una representació institucional encapçalada per Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del Club, Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, i Amador Bernabeu, Delegat de les Relacions amb l’UEFA del Club, entre d’altres.

Durant l’acte, es van lliurar els premis anuals que entrega cada any la FBE. El premi “Sentiment blaugrana” es va atorgar a Xavier Gamper, net del Fundador del FC Barcelona Joan Gamper. L’Antoni Bassas, Periodista i Guionista de ràdio i televisió, va ser guardonat amb el premi “Optimisme blaugrana”. Així mateix, es va fer entrega dels reconeixements individuals i especials.

Els assistents també van gaudir d’una projecció de 3 peces audiovisuals, una per cada Trienni (de 2008 a 2016) de la història de la Nit de les Penyes.

A més, l’acte va comptar amb la presència de diverses personalitats de l’àmbit barcelonista: Ramón Térmens, del Síndic de les Penyes; Paco Clos, exjugador i membre de l’ABJ del FC Barcelona; Carme Nieto,  exjugadora i membre de l’ABJ del FC Barcelona; Josep Maldonado, Patró de la Fundació del FC Barcelona, etc.

Finalment, l’acte de cloenda va ser a càrrec de Pau Vilanova, que va lliurar un obsequi a Jordi Monturiol, president de la FBE.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut