RCD Mallorca- Juvenil A: Campions d'hivern (0-3)

Els blaugranes vencen els mallorquins a domicili i tanquen la primera volta com a líders

Victòria de prestigi dels de García Pimienta en un dels estadis més complicats de la Lliga. Els mallorquins arribaven amb la possibilitat d'assaltar el liderat que tenien abans del matx els barcelonistes, però el partit ha confirmat el bon estat de forma de l'equip culer, que s'ha imposat per 0-3. Els gols de Marquès (min 61), Coll (min 72) i Sergio Gómez (min 90) permeten als blaugranes acabar la primera volta al capdamunt de la classificació.

Després d'una primera part sense gols, el pas per vestidors ha canviat la dinàmica del Barça, que als últims 30 minuts ha perforat fins a tres vegades la porteria local i ha aconseguit així un triomf que el consolida com a líder de la competició.

Dissabte vinent els barcelonistes visitaran la Unificació Bellvitge en el primer partit de la segona volta (16.00 hores). Els de García Pimienta tractaran de millorar el resultat aconseguit en la primera volta, en què van signar taules amb els de Bellvitge.