Barça Lassa - Igualada: Un duel per demostrar la força del Palau

Barça Lassa - Igualada: Un duel per demostrar la força del Palau

(12.30 hores, Esport3) El conjunt blaugrana rep un equip “sense pressió” i que aspira a plantejar “un partit molt complicat”

Després de la victòria d’aquest dissabte a Lloret (0-1), el Barça Lassa afronta una nova cita de l’OK Lliga per mantenir el colideratge amb el Liceo. El rival que visitarà el Palau aquest dimecres (12.30 hores, Esport3) és un Igualada “que està fent una temporada molt bona”. Segons paraules d’Edu Castro, “és el tercer equip menys golejat i segur que ens ho posaran molt complicat”. Serà una bona ocasió, doncs, per demostrar la força d'un Palau Blaugrana que no ha vist escapar cap punt aquesta temporada.

L’entrenador blaugrana no podrà comptar amb Xavi Barroso –lesionat a l’adductor de la cama dreta- i tornarà a convocar el jove Pablo Najera. Amb Elagi Deitg a la porteria, jugadors experimentats com Met Molas, Sergi Pla i Oriol Vives, i joves com Roger Bars, ‘Tety’ Vives, Jordi Méndez i Gerard Miquel, l’Igualada és un equip “sòlid en defensa” que “surt molt bé al contraatac”. “Tenen un joc col·lectiu interessant en zones concretes de la pista”, afegeix Castro.

El partit d’aquest dimecres serà la primera ocasió en que l’andorrà Gerard Miquel s’enfronta al seu últim club de formació. En aquest sentit, Castro ha expressat que “ens fa il·lusió que un jugador de la cantera del Barça pugui jugar en un històric com l’Igualada”.

“Esperem que la gent vingui al Palau per veure un gran partit d’hoquei”

L’onzena jornada d’OK Lliga es juga en un dia festiu i abans d’anar a Lisboa per jugar el complicat duel de Lliga Europea contra el Benfica. “Esperem que la gent vingui al Palau per veure un gran partit d’hoquei i estar al costat de l’equip”, ha dit Castro. També s’ha pronunciat el capità Aitor Egurrola: “Esperem que la gent vingui. Sempre és important tenir un Palau amb una bona entrada i que pressioni quan el necessitem”.

El porter blaugrana ha comentat que aquest dimecres hi ha en joc “tres punts molt difícils d’aconseguir”, ja que el rival “és un Igualada molt sòlid, que està aconseguint bons resultats i que vindrà al Palau sense pressió”. “Ara mateix estan amb una motivació molt alta i això els fa més perillosos”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut