L’equip ja prepara el duel contra Movistar Inter

L’equip ja prepara el duel contra Movistar Inter

El Barça Lassa ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb les absències dels internacionals Juanjo, Tolrà i Joselito i dels lesionats Esquerdinha, Aicardo i Roger

Setmana gran per al Barça Lassa de futbol sala, amb un partidàs el proper dissabte a Torrejón contra Movistar Inter amb el liderat de la lliga en joc. Els dos equips arriben a la cita instal·lats a la part més alta de la classificació i empatats a punts, amb un lleuger avantatge de 3 gols favorable al Barça en el goal average. A falta de només dos partits per acabar la primera volta, els dos equips lluiten per assegurar-se el liderat i partir com a caps de sèrie al sorteig de la Copa d’Espanya que es farà el proper 18 de desembre.

Toca entrenar

Andreu Plaza i tot l’equip han començat a preparar el partit aquest dilluns mateix amb una sessió matinal al Palau Blaugrana. L’equip té una setmana sencera per preparar el partit, tota una novetat després d’un mes i mig carregat de partits. “Ara ens hem de centrar en tornar a entrenar i aprofitarem per treballar coses que ens han d’ajudar a créixer com a equip”, deia Andreu Plaza la setmana passada.

Sis absències i presència del filial

Malgrat tot, l’equip treballa en quadre per les absències de fins a sis jugadors. Són els 3 internacionals convocats amb la selecció espanyola per al doble compromís contra Bèlgica, Juanjo, Tolrà i Joselito; i els 3 lesionats, Esquerdinha, Aicardo i Roger. Per suplir-los en els entrenaments, Plaza ha convocat als jugadors del filial Xavi Cols i Luis Garcia, a més a més del porter Miquel Feixas que ja fa dinàmica del primer equip durant tota la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut