El repte de trencar l’hegemonia interista

El Barça Lassa i el Movistar Inter viuran dissabte a Torrejón el primer assalt del seu duel particular després que els blaugrana portessin al límit l’actual tetracampió de lliga i vigent campió d’Europa en l’última final

El Barça Lassa i l’Inter Movistar estan condemnats a jugar-se bona part de la temporada en els seus enfrontaments directes. Els dos equips mesuraran les seves forces dissabte a Torrejón amb el liderat de la lliga en joc, després s’enfrontaran el proper mes de febrer en les semifinals de la Copa del Rei, i a l’abril es retrobaran a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Un duel entre el vigent campió i l’aspirant a la corona que promet marcar la temporada i que és garantia d’espectacle per als aficionats al futbol sala.

Amb l’espineta de l’última final

El nou Barça Lassa d’Andreu Plaza ha estat un dels pocs equips capaç de plantar cara al Movistar Inter en aquests últims anys. Els blaugrana es van quedar a les portes del títol en l’última final de lliga després d’anar dominant la sèrie per dues victòries a una i gaudir d’un match-ball al Palau Blaugrana. Tot i això, el títol va acabar volant a Torrejón i de res va servir que en els enfrontaments directes de la temporada passada el Barça Lassa superés a Movistar Inter per quatre victòries a tres.

El rival a batre

Des de l’arribada de Ricardinho al conjunt madrileny la temporada 2013/14, el Movistar Inter ha encadenat 4 títols consecutius de lliga, a més a més d’una UEFA Futsal Cup (2016/17), tres Copes d’Espanya, una Copa del Rei i dues Supercopes d’Espanya. Un cicle guanyador com el que va viure el Barça entre el 2011 i el 2014. Entre els dos clubs han guanyat 8 de les últimes 10 lligues espanyoles. El Barça ara torna a demanar pas. Dissabte que ve comença el pols, i els que més hi sortiran guanyant seran els aficionats al futbol sala.