Víctor Tomàs: “Vam tirar d’orgull per aconseguir la Copa Asobal”

Víctor Tomàs: “Vam tirar d’orgull per aconseguir la Copa Asobal”

El capità del Barça Lassa va ser el convidat a l’Hora B de Barça TV d’aquest dilluns, i va parlar del primer tram de la temporada que es va tancar amb la consecució d’un nou títol

El capità del Barça Lassa d’handbol, Víctor Tomàs, va ser el convidat d’aquest dilluns al programa Hora B de Barça TV. Al plató, i acompanyat del trofeu de la Copa Asobal, Tomàs va repassar el rendiment de l’equip en el primer tram de temporada abans de l’aturada de Nadal i seleccions. Uns primers mesos que es van tancar amb la consecució d’un nou títol, el tercer del curs, a Lleó el cap de setmana passat.

Víctor Tomàs va destacar l’ambició de l’equip i la capacitat de refer-se després d’alguns mals resultats. “Vam tirar d’orgull per aconseguir la Copa Asobal”, deia el capità. A més, va remarcar la dificultat dels dos partits a Lleó, contra l’equip que havia tallat la històrica ratxa de victòries, i el conjunt amfitrió a la final. “Estem acostumats a no perdre massa, i ara amb alguns resultats la gent s’adona que costa molt guanyar”, va explicar.

A banda de l’actualitat de l’equip, Tomàs va declarar que la seva carrera “sempre estarà lligada al Barça” i que per a un culer és “una sort defensar aquesta samarreta”. Cal recordar que l’actual capità acumula ja 53 títols amb el primer equip del Barça d’handbol després d’aconseguir la Super Globe, la Supercopa d’Espanya i la Copa Asobal aquest curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut