Fran Sánchez: “Esperem poder-lo portar al nostre costat”

Fran Sánchez: “Esperem poder-lo portar al nostre costat”

L’entrenador del Barça Femení i la jugadora Melanie Serrano han parlat abans de visitar el Rayo Vallecano
El Barça Femení visitarà el diumenge el Rayo com a líder, gràcies precisament a la recent victòria de les de Vallecas contra l’Atlètic. L’entrenador Fran Sánchez i la jugadora Melanie Serrano han parlat d’un partit que preveuen complicat.

Les declaracions de Fran Sánchez

“El Rayo està traient bons resultats a les últimes setmanes. Esperem fer un bon partit per treure els tres punts. Elles tenen un estil de joc bastant marcat, amb un sistema que porten molt de temps fent. Crec que la seva idea és que el partit no sigui fluid i intentar les ocasions que puguin tenir al contraatac”.

“Tots els partits els hem d’afrontar amb la mateixa actitud, d’intentar fer-ho bé i no sortir pensant que el partit està guanyat. Sobretot fora de casa els partits no són fàcils. Esperem poder-lo portar al nostre costat”.

“El grup està content i és conscient que ningú regala res, que els partits són complicats i que s’han de treballar molt, i amb confiança d’intentar fer les coses com s’estan fent”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“Serà un partit molt complicat perquè venen d’una ratxa molt bona i és el primer equip que rebem després d’aconseguir una victòria i estic segura que voldrà seguir amb aquest objectiu”.

“La primera volta ha estat positiva. Sobretot les últimes setmanes han estat dures, però l’equip ha respost molt bé i estem molt contentes”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut