Andreu Plaza: “Ens espera un partit molt dur a Palma”

Andreu Plaza: “Ens espera un partit molt dur a Palma”

El tècnic i Leo Santana destaquen “que Son Moix és una pista molt difícil amb molt d’ambient” i Plaza remarca que “s’haurà de treballar molt fort” per intentar endur-se els tres punts en l’últim partit de l’any

El Barça Lassa afronta aquest divendres l’últim partit de l’any a la difícil pista del Palma Futsal amb les baixes ja conegudes de Roger, Esquerdinha i Aicardo (20h, en directe per IB3 i web Esport3). Andreu Plaza remarca que “haurem de treballar fort per intentar guanyar perquè Son Moix és una pista molt complicada amb un ambient molt fort i el Palma és un rival experimentat i que segur que ens ho posarà molt difícil”. La temporada passada, l’equip va empatar el partit de lliga regular a Palma (1-1), però després el Barça ha guanyat en les dues últimes visites en el partit de quarts de final de playoff (2-5) i aquesta temporada als vuitens de la Copa del Rei (0-2). Per a Plaza, una de les claus del partit pot ser “la major profunditat de banqueta del Barça” que segons el tècnic “pot ser determinant”.

Sobre el Palma Futsal, Leo Santana destaca que “són un equip molt competitiu i que són molt forts a la seva pista”. Leo posa en valor el precedent recent de la Copa del Rei. “Vam fer un partit molt seriós i esperem que puguem repetir i tornar amb la victòria”. A l’hora de valorar la primera part de la temporada, Santana destaca “la fortalesa de l’equip fora de casa” i es mostra “feliç perquè s’ha complert l’objectiu de classificar-nos per a la Final Four”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut