Donem la benvinguda a 8 noves penyes

Donem la benvinguda a 8 noves penyes

La Junta Directiva del FC Barcelona oficialitza vuit noves entitats penyístiques

El moviment penyístic amplia horitzons. La Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar la inclusió de vuit noves penyes, cinc d’elles internacionals, pertanyents a tres continents diferents (Àsia, Amèrica i Europa). Amb això, la Confederació Mundial de Penyes ja suma un total de 1.283 penyes arreu del món: 456 a Catalunya, 700 a la resta de l’estat espanyol i 127 a la resta del món.

A Catalunya es va oficialitzar la Penya Barcelonista de Lleida 1970 (la segona entitat penyística a la capital del Segrià) i la Penya Blaugrana Àrab de Barcelona. A nivell estatal, destaca la inauguració de la Penya Barcelonista El Triplete de Lepe (Huelva), constituïda l’any 2015 i que recentment va iniciar els tràmits per la seva oficialització.

Cal destacar especialment la internacionalització del moviment penyístic amb la inauguració de la Penya Blaugrana de Bali (Indonèsia), la Penya Barcelonista de Bakú (Azerbaidjan), la Penya Blaugrana Ossos Russos (Rússia), la Penya Blaugrana de Bagdad (Iraq) i la Penya Corazón Blaugrana de Bogotà (Colòmbia). Aquesta última neix com a resposta a l’expansió de la massa social a Colòmbia i es proposa com un partner indiscutible per les FCB Escoles impulsades a la capital colombiana.

A continuació, el llistat de les vuit penyes oficialitzades:

-Penya Blaugrana de Bali (Bali, Indonèsia).
-Peña Barcelonista de Lepe Segundo Triplete (Lepe, Huelva).
-Penya Barcelonista Lleida 1970 (Lleida, Lleida).
-Penya Blaugrana Àrab de Barcelona (Barcelona, Barcelona).
-Penya Barcelonista Bakú (Bakú, Azerbaidjan).
-Penya Blaugrana Ossos Russos de Noginsk (Noginsk, Rússia).
-Penya Blaugrana de Bagdad (Bagdad, Iraq).
-Peña Corazón Blaugrana Bogotà (Bogotà, Colòmbia)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut