Sergi Roberto rep el Premi Barça Jugadors

Sergi Roberto rep el Premi Barça Jugadors

El guardó el reconeix com el jugador blaugrana amb més fair play per la seva humilitat, actitud i predisposició per jugar en qualsevol posició del camp

El jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto, ha rebut aquest dilluns 11 de desembre el 8è Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors. El guardó, que reconeix el jugador del Barça amb millor joc net de la temporada 2016/17, li han lliurat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, en un acte efectuat a l’Auditori 1899 del Camp Nou. 

El jugador blaugrana ha rebut aquest premi per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se en tot moment a les necessitats de l’equip, durant la temporada passada. El futbolista de Reus ha volgut agrair el premi rebut i ha destacat la formació que durant molts anys ha tingut a la Masia. També ha comentat l’emparellament de quarts de final de la Champions League contra el Chelsea, que ha qualificat de “rival molt complicat”.

Un jurat convocat per l’Agrupació, format per 18 personalitats procedents del món de l’esport i el periodisme, va decidir en finalitzar la passada temporada concedir-li la distinció al jugador reusenc per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se en tot moment a les necessitats de l’equip. El jugador representa l’essència dels valors de la Masia i és un mirall per a les noves generacions de culers: amb treball i il·lusió tot és possible.

El president Josep Maria Bartomeu també ha tingut paraules per a Sergi Roberto, de qui ha dit que representa els valors del Club. També ha expressat la voluntat que el migcampista vesteixi de blaugrana durant tota la seva carrera.

Homenatge a Martí Vergés

En el mateix acte també s’ha fet un homenatge a Martí Vergés, jugador del Barça entre el 1956 i el 1966. La família de l’exjugador ha rebut el premi honorífic en nom d’un futbolista que en cas d’haver existit el guardó en aquella època, l’hauria pogut rebre pel seu joc net.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut