Mascherano i Iniesta, alta i convocatòria

Mascherano i Iniesta, alta i convocatòria

Valverde ha fet pública la llista dels jugadors convocats per afrontar el partit davant el Dépor aquest diumenge al Camp Nou

Ernesto Valverde ha fet pública la convocatòria per afrontar el partit davant el Dépor aquest diumenge al Camp Nou (20.45 hores, Movistar Partidazo). El tècnic que no pot comptar amb Deulofeu que es va lesionar aquest divendres a l’entrenament, tampoc ho podrà fer encara amb els lesionats Dembélé i Rafinha tot i que estan encarant la recta final de la seva recuperació, ni tampoc Umtiti que s’ha de continuar recuperant. Amb qui sí que ho podrà fer és amb Mascherano i Iniesta que tots dos han rebut l’alta mèdica i han entrat a una llista en la qual no hi és per decisió tècnica Arda.

D’aquesta manera, aquests són els 19 convocats per Valverde: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A.Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Vermaelen.

Abans de donar la llista, el tècnic blaugrana ha dirigit l’última sessió d’entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per tancar els últims detalls. Una sessió que s’ha realitzat després de la roda de premsa de Valverde i en el qual ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Alberto Varo del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut