Ernesto Valverde: “El Deportivo arriba amb bones sensacions

Ernesto Valverde: “El Deportivo arriba amb bones sensacions"

El tècnic blaugrana ha advertit del perill del partit d’aquest diumenge contra el Deportivo, ja que el conjunt gallec “està en un moment bo i serà complicat sumar els tres punts”

Ernesto Valverde ha remarcat la dificultat del duel d’aquest diumenge contra el Deportivo de la Corunya. “La idea és sumar els tres punts, però serà complicat perquè els equips arriben al Camp Nou amb molta il·lusió per reivindicar-se i mostrar-se”, ha assegurat Valverde en roda de premsa. El tècnic blaugrana també ha destacat el bon moment en què arriba el conjunt gallec: “El Deportivo arriba amb bones sensacions i venen de guanyar”.

El preparador blaugrana també s’ha referit al descans que ha tingut l’equip aquesta setmana per poder preparar l’enfrontament amb més calma: “Sempre ve bé descansar per treure la càrrega. Hem tingut més marge per preparar el partit”. Preguntat pels lesionats Mascherano i Iniesta, el tècnic del Barça ha afirmat: “Som optimistes, però hem d’esperar a l’entrenament per concretar que puguin tenir l’alta”.

També s’ha referit als lesionats de llarga durada Rafinha i Dembélé: “Fa temps que estan fora i esperem que ens puguin ajudar de cara al gener. Tot el que sigui abans d’hora seria prematur. Rafinha ha fet un treball increïble i ha treballat molt en solitari, que és duríssim, i Dembélé ha començat a fer més coses amb el grup, però no ha completat tots els entrenaments, encara”. “Nosaltres no pensem en el Clàssic, sinó en la importància del partit de demà”, ha conclòs Valverde

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut