L’Estudi b720 Fermín Vázquez pren el relleu de Pascual-Ausió en el projecte del futur Camp Nou de l’Espai Barça

Un cop presentada la documentació a l'Ajuntament de Barcelona per a sol·licitar la Modificació del Pla General Metropolità, l'Estudi Joan Pascual-Ramon Ausió Arquitectes conclou la seva participació en el projecte del futur Camp Nou

En el marc de desenvolupament del projecte ‘Espai Barça’ pel FC Barcelona, que inclou el redisseny i construcció del seu complex esportiu integrat al barri de les Corts, el Club està treballant per a fer una renovació complerta i ampliació del Camp Nou.

L’equip format per Nikken Sekkei i Joan Pascual – Ramon Ausió Arquitectes, autors del projecte guanyador del concurs pel disseny i construcció del nou estadi, ha treballat conjuntament amb el FC Barcelona en la fase de disseny preliminar que inclou l'elaboració de l'avantprojecte del futur Camp Nou, integrat dins del projecte Espai Barça.

Conjuntament amb Nikken Sekkei, Joan Pascual – Ramon Ausió Arquitectes han definit arquitectònicament les traces generals del futur estadi i dels espais adjacents, de manera que permetrà el correcte desenvolupament del projecte en les futures fases de disseny i supervisió de la construcció.

Un cop presentada la documentació a l'Ajuntament de Barcelona per a sol·licitar la Modificació del Pla General Metropolità en l'àmbit dels terrenys del FC Barcelona al districte de les Corts, on s’han definit les bases i paràmetres urbanístics del futur Camp Nou, l'Estudi Joan Pascual-Ramon Ausió Arquitectes conclou la seva participació en el projecte del futur Camp Nou.

L’Estudi Joan Pascual-Ramon Ausió Arquitectes ha treballat conjuntament amb Nikken Sekkei i el Club durant aquests dos darrers anys per fixar les bases d’un estadi diferencial i innovador que farà història quan finalitzi la seva construcció. Deixar l’empremta de l’essència del barcelonisme, ésser lleials al Camp Nou original i assolir un equilibri entre arquitectura catalana i sostenibilitat social, econòmica i mediambiental han estat objectius arquitectònics irrenunciables d’aquesta fructífera col·laboració.

En la fase que ara comença, en la qual s’iniciarà el desenvolupament constructiu del projecte arquitectònic del futur Camp Nou, el prestigiós estudi d’arquitectura Nikken Sekkei continuarà el projecte amb la col·laboració d’aquells equips locals i internacionals que necessiti en cada moment per tal desenvolupar amb èxit la resta del projecte del futur Camp Nou, molt particularment amb l’estudi b720 Fermín Vázquez arquitectes, que col·laborarà amb Nikken Sekkei en el desenvolupament del projecte arquitectònic i la construcció de l’estadi. b720 Fermín Vázquez arquitectes és coautor de la Torre Agbar i la Ciutat de la Justícia de Barcelona i fou un dels equips seleccionats com a  finalistes del concurs d’idees per al futur Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut