Frank Rijkaard visita l’entrenament

Frank Rijkaard visita l’entrenament

L’extècnic culer ha presenciat en directe la sessió preparatòria d’aquest diumenge dels homes de Valverde a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

L’extècnic del FC Barcelona Frank Rijkaard ha visitat aquest diumenge l’entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’holandès també va presenciar en directe el partit de dissabte al Camp Nou davant el Celta, que els blaugranes van empatar (2-2) amb gols de Leo Messi (el qual va fer debutar amb el primer equip barcelonista fa 13 anys) i de Luis Suárez.

Rijkaard va dirigir el FC Barcelona un total de cinc temporades (2003-2008), i va ser l’artífex d’una Lliga de Campions (2005/06), dues Lligues (2004/05 i 2005/06) i dues Supercopes d’Espanya (2005/06 i 2006/07). L’holandès va dirigir, entre altres, els actuals capitans del primer equip, Andrés Iniesta i Leo Messi, a més d’altres jugadors històrics culers com Ronaldinho, Eto’o, Puyol, Xavi, Luis Enrique i Valdés. També el central francès Lilian Thuram, amb qui va coincidir dissabte al Camp Nou presenciant el Barça-Celta.

L’holandès ha explicat: “Estic molt content d’haver pogut veure el partit del Barça al Camp Nou, el meu fill ha pogut complir el seu somni de veure el FC Barcelona en directe”. Rijkaard també ha parlat de noms propis: “Messi és Déu, es mereix tots els elogis, igual que Iniesta. He parlat amb ells per felicitar-los per tot el que han fet, m’omplen d’orgull i sempre els segueixo des de la distància”. “Tinc un gran record del Barça, va ser fantàstic”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut