Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "El que em fa feliç és veure com l'equip ho va superant tot"

El tècnic del FC Barcelona ha parlat sobre el partit d'aquest diumenge contra el Vila-real i de l'estat de forma dels seus jugadors

El FC Barcelona juga aquest diumenge contra el Vila-real, a l’Estadi de la Ceràmica. Ho farà amb l’objectiu de seguir mantenint la ratxa d’imbatibilitat i la renda de punts al capdavant de la Lliga. Abans de viatjar cap a terres castellonenques, l’entrenador Ernesto Valverde ha parlat del duel i del rival que espera. “Tenen baixes, però mantindran la línia que, de moment, els hi està funcionant. Voldran tenir la pilota per ser fidels al seu joc, així com limitar les nostres possessions”.

Així doncs, Valverde ha reconegut que s’espera un partit de tu a tu entre dos equips amb una idea semblant. “Nosaltres intentarem fer el mateix de sempre i, després, veurem què passa”. I és que, en aquest inici de temporada, el tècnic es mostra “satisfet per com va tot”. Perquè, “tot i que els entrenadors mai estem contents al 100% perquè sempre pensem en millorar petites cosetes, l’equip respon dia a dia”. “El que em fa feliç es veure com l’equip ho va superant tot, crec a més que de manera solvent”, ha conclòs.

Un xerrada especial

Després de la roda de premsa, i abans de l’entrenament al Camp Tito Vilanova, Ernesto Valverde ha pogut intercanviar impressions amb Sito Alonso, l’entrenador del Barça Lassa de bàsquet. Una relació que ve de lluny perquè, abans de ser els tècnics dels primers equips del futbol i del bàsquet blaugrana, ja havien coincidit a Bilbao durant dues temporades, la 2014/15 i la 2015/16. Durant aquesta etapa, en què van crear una bona relació, Sito Alonso entrenava el Bilbao Basket, mentre que Valverde ho feia a l’Athletic Club. Ara, anys després, no només comparteixen ciutat, sinó també Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut