La llista per viatjar a Vila-real

La llista per viatjar a Vila-real

Després de l’entrenament d’aquest dissabte, el tècnic Ernesto Valverde ha donat a conèixer la convocatòria de 18 jugadors per enfrontar-se al conjunt de Javier Calleja en el matx corresponent a la jornada 15

Tot a punt per al retorn a la Lliga. Després de finalitzar la fase de grups de la Lliga de Campions amb un triomf davant l’Sporting Clube, el FC Barcelona torna a la competició domèstica, on es veurà les cares amb el Vila-real (20.45 hores). Els blaugrana visiten l’estadi de la ceràmica per afrontar la 15a jornada del campionat, en un duel on intentaran tornar a vèncer a la Lliga després de dos empats consecutius (València i Celta).

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha convocat a un total de 18 jugadors, que viatjaran diumenge al matí en destinació a Vila-real. A la llista destaca la novetat de David Costas del Barça B, mentre que són baixa Iniesta (que continua recuperant-se de la sobrecàrrega al soli de la cama esquerra), Dembélé, Rafinha, Mascherano i Umtiti per lesió i Arda Turan i Deulofeu per decisió tècnica. Així doncs, la llista completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Suárez, Messi, Paulinho, Alcácer, J. Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen i David Costas (39).

Última sessió abans de viatjar

Abans de fer pública la convocatòria, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió on també hi han participat els futbolistes del Barça B David Costas i Jokin Ezkieta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut