Comença la preparació del Clàssic

Comença la preparació del Clàssic

El primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva en un entrenament que ha servit de recuperació després de guanyar el Dépor per 4-0

El FC Barcelona afronta l’última setmana d’entrenaments abans de les vacances nadalenques amb un partidàs a l’horitzó: el Clàssic del Santiago Bernabéu de dissabte (13 h, beIN LaLiga). Els blaugranes inicien la preparació del partit davant el Reial Madrid amb unes grans sensacions després de golejar el Deportivo de la Corunya al Camp Nou (4-0) amb els doblets de Suárez i Paulinho i arribaran a 11 punts de diferència dels blancs. Cal recordar que contra el Dépor el Barça va perdre Paco Alcácer per lesió, després de fer-se una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra.

D’aquesta manera, el primer equip ha començat a preparar el Clàssic en un entrenament al camp número 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars i en què el tècnic Ernesto Valverde ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb quatre jugadors del Barça B: Varo, Fali, Choco Lozano i Moisés. L’equip blaugrana descansarà aquest dimarts i tornarà dimecres a la feina, ja sense cap dia més de festa fins després del Clàssic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut