FC Barcelona Lassa- Anaitasuna : Tornen a vèncer (38-26)

FC Barcelona Lassa- Anaitasuna : Tornen a vèncer (38-26)

Els blaugranes vencen l’Anaitasuna en un partit amb dues parts ben diferenciades per retrobar-se amb la victòria després del darrer empat

El FC Barcelona Lassa s’ha imposat a l’Anaitasuna, que arribava al Palau com a segon classificat, en un partit que ha tingut un gran ritme defensiu en els primers 30 minuts i una dinàmica ofensiva totalment contraria durant el segon període. Amb aquesta victòria, els culers tornen a la victòria després de l’empat a Guadalajara en la passada jornada.

Els visitants es tanquen d’inici

Els de Xavi Pascual han jugat a l'atac des de l'inici, amb arribades constants a la porteria visitant gràcies a un bon joc combinatiu de l’equip. Els barcelonistes han començat el matx com una piconadora gràcies als gols, principalment, de Rivera, Mem, Víctor Tomás i Aleix Gómez, que han marxat cap als vestidors com a màxims anotadors culers. Els blaugranes han sortit a guanyar el partit i això s’ha fet patent en els primers minuts, on l’avantatge màxima del FC Barcelona Lassa ha arribat a ser d’onze punts, tot i que l'Anaitasuna ha practicat un joc defensiu.

Explosió ofensiva d’ambdós equips

Res no ha canviat a la sortida de vestidors, ja que l’equip blaugrana ha seguit sent una màquina de generar ocasions i gols. A més, en la porteria blaugrana, Pérez de Vargas ha estat molt encertat i ha aturat algunes pilotes que, si bé no han fet perillar el partit, han permès als culers imposar-se als navarresos per una diferència més amplia.

Amb un joc més relaxat, els blaugranes han mantingut la renta d’11 gols d’avantatge durant gairebé tots aquests segons 30 minuts. L’Anaitasuna ha plantejat un joc d’anades i tornades i transicions molt ràpides que ha servit als visitants per millorar en gran mesura el seu bagatge anotador. Si a la primera part només havien anotat vuit gols, a la segona han aconseguit 18, mentre que els culers s’han limitat a estalviar esforços mantenint durant aquesta segona part la renta d’onze gols.

La victòria permet als barcelonistes seguir liderant la classificació i tornar a la dinàmica victoriosa que els ha acompanyat durant tantes temporades consecutives a la Lliga Asobal.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut