“Que la gent s’animi a fer un dia de futbol”

“Que la gent s’animi a fer un dia de futbol”

L’entrenador Fran Sánchez i Sandra Paños, amb les “piles carregades” abans de rebre el Llevant el diumenge al Miniestadi
Diumenge hi haurà doble ració de Barça-Llevant. A les 13 hores el primer equip femení buscarà l’honor de ser campió d’hivern al Mini i a les 16.15h l’espectacle es traslladarà al Camp Nou. Abans del primer partit de l’any, el tècnic del Barça Femení, Fran Sánchez, i la portera exgranota Sandra Paños explicaven les seves sensacions.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Han anat bé aquests dies de descans i estem amb les piles carregades. El Llevant és un equip difícil de batre, sobretot en les últimes jornades. És un equip molt ben organitzat, amb una molt bona estructura defensiva i amb gent que et pot sorprendre al davant, perquè al contraatac té armes per fer-ho. Hem de ser seriosos en el joc, imposar el nostre estil i estar atents a les contres”.

“Esperem que la gent s’animi a fer un dia de futbol. Que vingui primer al Mini i acabi al Camp Nou. Per a nosaltres seria molt agradable compartir aquest partit amb l’afició”.

“Al 2018 li demano salut per a tothom, que puguem disposar de totes les jugadores de la plantilla, ja que desgraciadament al final del 2017 hem tingut alguna baixa, i tan de bo que vingui acompanyat de títols, que és el nostre objectiu”.

Les declaracions de Sandra Paños

“Les vacances han estat curtes, però les necessàries perquè l’equip canviés el xip, desconnectar una mica de tot el que portem de quasi tota la primera volta i ara estem a punt per al primer partit de l’any”.

“Sortirem amb l’objectiu de guanyar, com sempre. El Llevant és guerrer, està a dalt a la classificació, està fent un bon paper i serà un partit disputat i bonic”.

“Tan de bo la gent s’acosti al Mini, ja que després juga el masculí. És una forma bonica de cridar a la gent a que vingui i es pugui veure el Mini força ple”.

“He viscut molts anys i molts moments bonics al Llevant. Li tinc molt afecte al club per com em van tractar i el que em van donar. Sentimentalment és maco, però ara sóc aquí i vull guanyar-ho tot, millorant el que es va aconseguir l’any passat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut