Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents

Adjudicacions d’abonaments a la llista d’espera

La Junta Directiva ha aprovat l’assignació a la llista d’espera dels 223 abonaments d’aquesta temporada donats de baixa. Tot i que les 223 baixes corresponen a abonaments distribuïts per la totalitat de l’aforament de l’Estadi, l’assignació de noves localitats a la llista d’espera només correspon a la tercera graderia dels gols i lateral. Tota la primera graderia i la tribuna està exclosa d’aquesta assignació, i les localitats recuperades s’integren a l’aforament del Club.

Des que la temporada 2010/11 es va procedir a la regulació, normalització i activació del procés de la llista d’espera d’abonaments, la Junta Directiva va aprovar assignar cada any al col·lectiu de socis inscrits la totalitat dels abonaments impagats de la temporada en curs. Aquest procediment exclou els abonaments que han estat baixes voluntàries o que el Club ha recuperat per altres motius.

Des de la temporada 2011/12, el Club ha assignat un total de 2.138 abonaments a la llista d’espera. Aquesta xifra representa el total de les baixes per impagament al llarg d’aquestes temporades, així com les baixes generades per l’actualització del cens de socis de la temporada 2014/15, que, excepcionalment, va generar 1.038 abonaments disponibles que la Junta Directiva va aprovar assignar, també, a la llista d’espera.

D’aquesta manera, el total d’abonaments assignats a la llista d’espera des de la temporada 2011/12 ha estat de 2.361 abonaments. A data d’avui el nombre de socis inscrits a la llista d’espera és de 10.795.

Reforma estatutària

La Junta Directiva ha aprovat posar en marxa la revisió dels Estatuts del Club, per tal d’iniciar els treballs per elaborar una reforma limitada dels Estatuts, a fi i efecte d’evitar futures disfuncions. L’abast d’aquesta reforma estatutària se centrarà només en diversos punts de l’articulat que el Club està analitzant.

Nou membre de la Comissió Econòmica

La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat la incorporació del Sr. Juan Ramón Ramos Raich com a nou membre de la comissió econòmica del Club. Nascut el 27 d’agost del 1961, Juan Ramón Ramos és advocat i extresorer de la Junta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Medalla d’honor a la trajectòria professional l’any 2006, i professor a la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona entre el 1988 i el 2006, ha estat soci de PwC durant 20 anys i actualment és professor de la Universitat Pompeu Fabra. A partir d’ara compaginarà la seva nova tasca amb la que ja està duent a terme com a membre de la comissió esportiva del futbol femení del Club.

Satisfacció per l’homenatge a Joan Gamper

La Junta Directiva ha expressat avui la seva satisfacció per l’homenatge que es tributa al fundador del Club, Joan Gamper, coincidint amb el cent quarantè aniversari del seu naixement. Aquest matí, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha acompanyat els nets i familiars de Joan Gamper en la seva visita a l’espai que se li dedica al Museu del Barça, i que ha servit d’introducció a la première del documental titulat Gamper, l’inventor del Barça, que es projectarà aquest vespre al Teatre Romea.

El Club considera que aquest documental, en què es narren diversos episodis de la seva història, posa en valor la figura de Joan Gamper i de tots aquells que van fer possible la supervivència del FC Barcelona en moments de gran dificultat.

Balanç del Premi Vázquez Montalbán de Periodisme 2017

La Junta Directiva ha fet una valoració molt positiva de la darrera edició del Premi Internacional de Periodisme Vázquez Montalbán, en la seva categoria de periodisme esportiu, i ha felicitat el seu guanyador, Michael Robinson. El Club també ha felicitat els membres del jurat i els ha agraït el seu compromís i la seva dedicació, alhora que ha refermat la seva voluntat de contribuir a la consolidació d’aquest guardó, que  convoca conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya des de l’any 2004, i que té per objectiu el reconeixement a una trajectòria professional.

Felicitació a l’equip d’handbol per la consecució de la Copa ASOBAL

La Junta Directiva ha felicitat els integrants de l’equip d’handbol del FC Barcelona per la consecució de la Copa ASOBAL, per setena vegada consecutiva, després de superar l’Abanca Ademar de Lleó per 22 a 28, a la final disputada a Lleó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut