Rècord de precocitat de Clàudia Pina

Rècord de precocitat de Clàudia Pina

La davantera va debutar oficialment amb el primer equip femení amb 16, 5 mesos i 2 dies, superant la marca de Patri Guijarro

L’entrada de Clàudia Pina al minut 85 del partit amb el Saragossa CFF, corresponent a la 16a jornada de Lliga, va establir un nou rècord de precocitat en el debut oficial amb el primer equip des que la secció femenina és professional (estiu del 2015). La davantera de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), que ja va estar a les ordres de Fran Sánchez durant la pretemporada i des de fa setmanes es troba en dinàmica de primer equip tot i que juga amb el filial, es va estrenar amb 16 anys, 5 mesos i 2 dies.

D’aquesta manera, Pina va superar la marca de Patri Guijarro. La migcampista mallorquina va jugar el seu primer partit oficial amb el Barça, el 2015 a Tenerife, amb 17 anys, 3 mesos i 17 dies. Es dona la circumstància que l’atacant és la segona futbolista del planter que treu el cap al primer equip. Anteriorment ho havia fet Candela Andújar. La seva intervenció el passat mes de desembre a Sevilla li va valer per ser la tercera més precoç, als seus 17 anys, 8 mesos i 7 dies. La quarta en aquest rànquing des de la professionalització de l’equip és Aitana Bonmatí (18 anys i 5 mesos).

Les declaracions de Clàudia Pina després del debut oficial

“Estic molt content. Treballo dia a dia i al final això és una recompensa”.

“A la Primera Divisió hi ha més intensitat, hi ha molt més ritme i la gent és molt més gran. És diferent”.

“Acostumo a treballar i pressionar, sóc lluitadora i de cara a gol sempre intento ajudar a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut