Derrota al camp del líder (6-3)

Els blaugranes no van poder amb el CHH Txuri Urdin IHT que va dominar el partit tot i que el Barça no va deixar de lluitar en cap moment

El FC Barcelona d’hoquei gel va viatjar el passat dissabte a Sant Sebastià per enfrontar-se al líder de la competició, el CHH Txuri Urdin IHT. El partit, que va acabar amb victòria local, va començar amb un 3-0 en l’inici del primer període.

Tot i la diferència els blaugranes van començar a jugar millor amb el pas dels minuts i a l’inici del segon període el Barça va poder escurçar la diferència amb un gol d’Alexander Boström (3-1). Els locals van tornar a pitjar l’accelerador i abans de finalitzar el segon temps van situar el 6-1 a l’electrònic. Ja en l’últim període, un gol d’Oriol Rubio (6-2) i un altre de Peter Wallmark, van deixar el 6-3 definitiu.

En joc la tercera plaça

La propera jornada el Barça rebrà al SD Majadahonda en un partit que pot decidir la lluita pel tercer i quart lloc. Ara mateix el Barça és tercer amb 14 punts, dos més que el seu proper rival que és quart amb 12.