L’agenda de les dotze internacionals culers

L’agenda de les dotze internacionals culers

El Barça Femení ha cedit jugadores a les seleccions d’Espanya, Holanda, Anglaterra i el Brasil
La competició de clubs s’atura novament el proper cap de setmana. Els clubs ja han cedit les seves jugadores per compromisos amistosos o estades de preparació de les seves seleccions. En el cas del Femení, l’èxode internacional deixarà el cos tècnic sense dotze futbolistes. A continuació repassem l’agenda de les internacionals culers.

Espanya: Sandra Paños, Marta Torrejón, Gemma Gili, María León, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Vicky Losada, Alexia Putellas i Olga García.

El combinat dirigit per Jorge Vilda es concentrarà a Múrcia i dissabte (19 hores) disputarà un amistós al Pinatar Arena davant de l’Holanda de Lieke Martens.

Holanda: Lieke Martens.

Les vigents campiones d’Europa també porten a terme una estada a La Manga del Mar Menor (Múrcia). Dissabte disputen l’amistós amb Espanya i, dimarts, davant l’Anglaterra de Toni Duggan.

Anglaterra: Toni Duggan.

Les lionesses també han escollit aquesta zona d’Espanya per preparar la propera She Believes Cup. Les 30 futbolistes citades es veuran les cares amb Holanda en l’únic partit previst.

Brasil: Andressa Alves.

La ‘17’ blaugrana torna amb la canarinha en un període d’entrenament, del 15 al 23 de gener, a Granja Comary (Teresópolis).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut