Quatre seccions amateurs disputaran la fase final de la Copa del Rei

Quatre seccions amateurs disputaran la fase final de la Copa del Rei

L’atletisme, el rugbi, el voleibol i l’hoquei herba disputaran en les properes setmanes la fase final de la Copa del Rei

Fins a quatre seccions amateurs disputaran en les properes setmanes la fase final de la Copa del Rei i de la Reina del seu respectiu esport. Es tracte de l’atletisme (tant l’equip masculí com el femení), el rugbi, el voleibol i l’hoquei herba.

A la defensa del doblet

El primer en competir serà la secció d’atletisme que defensarà el doblet aconseguit la temporada passada. La reconquesta es buscarà aquest dissabte, a la ciutat de València,  i amb la baixa destacada de Yulimar Rojas, per un trencament de la fàscia plantar. Tot i així, els i les atletes del FC Barcelona són optimistes i confien a recollir dos podis, com a mínim.

El rei de copes torna a la competició

En el cas del rugbi, aquest diumenge, a les 12:30h, disputarà la semifinal de la Copa en un partit que es jugarà a la Foixarda, a Montjuïc. El Barça torna a aquesta competició com l’equip que més Copes del Rei ha guanyat, tot i que fa 33 anys que no guanya aquesta competició. El conjunt dirigit per Tomy García s’enfrontarà al SilverStorm El Salvador.

El Voleibol i l’hoquei herba, a finals de febrer i principis de març

Pel que fa a la resta de seccions caldrà esperar unes setmanes. A finals de febrer, concretament el cap de setmana del 24 i 25 d’aquell mes, el primer equip de voleibol jugarà a Sòria  la seva fase final. Els blaugranes encara esperen rival del seu primer partit, ja que el sorteig es durà a terme aquest dimecres.

Per últim, l’hoquei herba s’enfrontarà al Junior en els quarts de final que es disputaran a València del 9 a l’11 de març. En cas que els de Barcelona s’emportin el derbi s’enfrontarien a la semifinal o bé al RC Polo o al CD Terrassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut