Arrenca l’Europeu amb sis blaugranes

Arrenca l’Europeu amb sis blaugranes

Esquerdinha debuta aquest dilluns amb Rússia en un partit contra Polònia, mentre que la Selecció Espanyola s’estrenarà demà contra França amb Sedano, Lozano, Adolfo, Tolrà i Joselito a les seves files

Aquest dimarts comença el Campionat d’Europa de Seleccions que es disputa a Eslovènia fins al proper 10 de febrer i que compta amb la participació de sis jugadors del Barça Lassa: Sedano, Lozano, Adolfo, Tolrà i Joselito (amb la Selecció Espanyola); i Esquerdinha (amb Rússia).

El primer que entrarà en escena serà Esquerdinha, que debuta aquest dilluns mateix amb un Rússia-Polònia (dilluns, 20.45h, Eurosport player). I demà s’estrenaran els internacionals blaugranes de la Selecció Espanyola amb un Espanya-França (dimarts, 20.45h, D-MAX).

Els grups

La primera fase de l’Europeu és en format lliga i la disputen 12 equips dividits en 4 grups: Itàlia, Sèrbia i Eslovènia (Grup A); Kazakhstan, Polònia i Rússia (Grup B); Portugal, Romania i Ucraïna (Grup C); i l’Azerbaidjan, França i Espanya (Grup D). Els 2 primers de cada grup accedeixen als quarts de final, previstos pels dies 5 i 6 de febrer. Les semifinals seran el 8 de febrer, i la gran final es disputarà el 10 de febrer.

Tots els partits, amb televisió

El Campionat d’Europa s’oferirà de forma integra per televisió. La cadena D-MAX oferirà en obert tots els partits de la Selecció Espanyola i la final. La resta de partits s’oferiran per Eurosport Player, la plataforma on line d’Eurosport que funciona per subscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut