En marxa la setmana del retorn de la competició

En marxa la setmana del retorn de la competició

El Barça Lassa s’entrena aquests dies a l’espera de la incorporació del gruix d’internacionals que van jugar l’Europeu amb el partit de Lliga a Port Sagunt a l’horitzó

Un cop finalitzat l’Europeu de Croàcia, amb victòria de la selecció espanyola de cinc blaugranes, el retorn de la competició de clubs s’apropa. El proper cap de setmana torna la Lliga Asobal amb la visita del Barça Lassa a la pista del Fertiberia Port Sagunt, un partit que es disputarà el dissabte a les 17 hores.

Per preparar el retorn a la competició, el Barça Lassa ha comptat amb pocs efectius, ja que la majoria de jugadors estaven competint amb les seleccions a l’Europeu. Aquesta setmana s’ha incorporat Aron Pálmarsson, i el dijous serà el dia en què tornin la resta d’internacionals.

L’equip s’entrenarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar a Port Sagunt, on treballarà el divendres en doble sessió per preparar el primer partit del 2018. Comença la segona volta d’una Lliga Asobal que el Barça Lassa lidera amb fermesa. Els de Xavi Pascual tenen 29 punts gràcies a 15 victòries i un empat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut