Fran Sánchez: “Tots els partits s’han de plantejar com finals”

Fran Sánchez: “Tots els partits s’han de plantejar com finals”

El tècnic del femení i Olga García valoren el partit de dissabte a Albacete, en el dia que totes les internacionals han retornat amb l’equip

Dijous era el dia del retrobament de les darreres jugadores que han estat jugant compromisos amb les seleccions i també el dia per valorar el partit de dissabte, 13 h, en el camp de la Fundación Albacete, per part de Fran Sánchez i Olga García.

Les opinions de Fran Sánchez

“Ja vam veure amb el Saragossa que tothom té necessitat de punts i que no serà fàcil. A l’anada l’Albacete ja ens va plantejar un partit molt seriós”

“Tots els partits s’han de plantejar com finals. Tothom vol punts. M’espero un Albacete compacte amb una bona organització”

“Estem acostumades a les aturades per seleccions, cada mes ens hi trobem i les jugadores ja saben com cal canviar el xip. Ens hem d’adaptar”

“És una opció poder reforçar les bandes. Martens i Andressa és el primer entrenament que tenim amb elles i valorarem aquest dos dies com tenim a la gent i acabarem de definir les jugadores que jugaran”

Les frases d’Olga García

“Serà un partit difícil, després de les seleccions sempre es difícil contra qualsevol rival. Elles venen d’un resultat molt bo davant l’Atlético. L’Albacete sempre ens ho posa difícil”

“Cada partit és una final. Els nostres rivals, que venen per darrera no afluixen. Hem de jugar cada partit com si fos l’últim. L’equip està motivat, ens ho posaran difícil al seu camp però el nostre equip està capacitat per fer molts bons partits”

“Els resultats previs de l’Albacete són indiferents, són un equip de primera divisió i en qualsevol moment et poden guanyar. Nosaltres sempre anem amb la mentalitat de guanyar punts”

“L’equip està preparat per les aturades i sabem com afrontar-ho. Arriba la Lliga, que és la nostra competició important, l’equip ha tornat amb moltes ganes i il·lusió amb ganes de que arribi el dissabte per poder jugar”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut