El Barça Lassa disputarà dos amistosos durant l’aturada

El Barça Lassa disputarà dos amistosos durant l’aturada

Els rivals seran l’Hovocubo holandès i la selecció d’Alemanya, i els partits es disputaran a Badalona i a Balaguer respectivament els propers dies 30 de gener i 6 de febrer

Andreu Plaza i el cos tècnic del Barça Lassa han planificat dos amistosos durant l’aturada per compromisos internacionals de seleccions. Seran dos partits contra el líder de la lliga holandesa, l’Hovocubo, i contra la selecció d’Alemanya. Els partits es disputaran a Badalona i Balaguer, respectivament. Hi participaran els tres únics jugadors del primer equip que resten a disposició d’Andreu Plaza – Juanjo, Joao i Rivillos-, i la resta de la convocatòria estarà integrada per futbolistes del filial. Recordem que Plaza té la baixa de 8 internacionals, entre l’Europeu i el Grand Prix, i també la dels lesionats Aicardo, Roger, Rafa López i Dyego.

Primer amistós contra l’Hovocubo, a Badalona

Serà el dimarts 30 de gener, a les 19 hores, al Pavelló de la Colina de Badalona. El rival serà l’Hovocubo, el líder de la lliga holandesa. L’entrada serà gratuïta, però restringida a la capcitat del recinte i als compromisos de l’organització.

Segon amistós contra la selecció d’Alemanya, a Balaguer

Serà el dimarts 6 de febrer, a les 19 hores, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Balaguer. El rival serà la selecció d’Alemanya. L’entrada serà gratuïta, però restringida a la capacitat del recinte i als compromisos de l’organització. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut