Ple de victòries al Futbol 7

Ple de victòries al Futbol 7

Els set equips d’alevins i benjamins guanyen els seus respectius partits en una bona jornada pel futbol formatiu amateur amb 12 victòries i només una derrota

MERCANTIL - CADET A

Nova victòria contundent d’un equip sense sostre competitiu (0-7)

La visita del Cadet A al camp del Mercantil ha estat una nova demostració de força dels nois de Franc Artiga. El líder va deixar palesa la seva fortalesa defensiva i el seu potencial ofensiu des de l’inici i es va emportar la victòria per un contundent 0-7. És la quarta golejada consecutiva del Cadet A sense encaixar un gol en contra. Uns registres que parlen molt bé de l’equilibri d’un equip que està demostrant no tenir un sostre competitiu. Al camp del Mercantil ja va encarrilar la victòria als 20 minuts amb dos gols de Pablo Moreno, pitxitxi de la categoria amb 18 gols. Andy Villar (m. 29) i Jaume Jardí (m. 31) van tancar el 0-4 amb el que es va arribar al descans.

La segona part va seguir el mateix guió de la primera amb un Barça dominador que no perdonava al davant. Álex Rico (m. 49) i Ilaix, en els minuts 58 i 77, van acabar d’arrodonir la victòria culer. El Cadet A lidera la classificació amb sis punts d’avantatge sobre l’Espanyol i la propera jornada rebrà la visita de la Damm, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva.

VILANOVA I GELTRÚ  - CADET B

Segona derrota de la temporada que no impedeix continuar líders (2-1)

En tots els camins sempre hi ha pedres. I la segona derrota de la temporada va arribar al camp del Vilanova i Geltrú, just quan finalitzava la primera volta. No obstant això, el Cadet B segueix liderant la classificació amb quatre punts de marge sobre el Sant Ildefons. El primer gol del partit va ser del conjunt local, obra de Mateo Rodríguez (m. 11), però els culers van saber reaccionar i empatar el partit gràcies al gol de Jorge Alastuey (m. 39). El matx s’iniciava un altre cop. Ara bé, en la segona meitat el Vilanova va assestar el cop definitiu als blaugranes amb el 2-1, anotat per Iván de la Cruz (m. 58).

Amb aquest resultat, es va veure truncada una ratxa de cinc victòries consecutives. El Cadet B intentarà trobar-se amb el camí de la victòria la següent jornada, la que donarà inici a la segona volta de la competició domèstica, contra el Castelldefels, onzè classificat.  

LLAGOSTERA - INFANTIL A

Victòria suada a domicili (2-3)

L’Infantil A va resoldre amb un important triomf la jornada 17 de la Lliga. Els nois de Carles Martínez va semblar que encarrilaven el matx amb dos gols del màxim golejador de la competició domèstica, el blaugrana Xavier Planas (m. 8 i m. 23), que lidera el pitxitxi amb 21 gols. Ara bé, el Llagostera va posar emoció al partit fins en dues ocasions. Amb el 1-2, aconseguit al minut 36 per Eric Massó, i amb 2-3, de Joel Calls (m. 64), posterior a la diana del culer Bobi (m. 39), però els barcelonistes no van deixar escapar la victòria en el tram final del partit que va ser molt disputat.

Sumar tres punts més va permetre a l’Infantil A seguir comandant la classificació amb cinc punts de marge sobre l’Espanyol. El proper matx dels blaugranes serà a casa contra l’Hospitalet Centre d’Esports, que ocupa l’onzena plaça.

INFANTIL B - FIF LLEIDA

Triomf al darrer sospir amb un gol espectacular (1-0)

L’últim partit de la primera volta es va resoldre positivament pels culers quan només faltaven quatre minuts pel final del partit (1-0). En la primera part, la possessió de la pilota blaugrana no es va traduir en gol. D’ocasions no en van faltar per l’Infantil B, però va ser en els següents 35 minuts quan el partit es va decidir favorablement pels barcelonistes. Va ser per la mínima gràcies al gol espectacular de xilena de Cristóbal Muñoz (min. 66). La defensa del conjunt lleidatà va impedir que el marcador fos més ampli.

Amb aquest triomf, els nois de David Sánchez en sumaren nou de seguits en competició domèstica i a la finalització de la primera volta van acabar al capdamunt de la classificació, amb tres punts d’avantatge sobre el San Pedro San Pablo. El següent partit, que donarà el tret de sortida a la segona part de la Lliga, serà davant el Lleida Esportiu, setè classificat.

VILA OLIMPICA - ALEVI A

S’imposen amb autoritat des de l’inici (1-8)

Els nois de Marc Serra no van trobar gaire dificultats per superar el Vila Olímpica per un clar 1-8. Des de l’inici, els culers van superar la porteria rival amb un gol d’un dels jugadors que acostuma a obrir el partits: Ianis Tarba (m. 2). Poc després, Héctor Fort  va aconseguir un doblet per col·locar el 0-3 al minut 24. Iván Martos, amb un altre doblet, va posar el 1-5 al marcador i Bryan va tancar el partit amb un hat-trick consecutiu, deixant palesa la superioritat visitant.

El proper dissabte, els barcelonistes, líders amb 12 punts d’avantatge sobre la Damm B, tractaran de seguir amb la bona dinàmica en la visita al Cerdanyola del Vallès, penúltim classificat.

ALEVI B - MERCANTIL

Remuntada i victòria en un partit molt complicat (3-1)

Els culers van haver de remuntar la diana inicial del Mercantil, obra d’Enric Gisbert al minut 9, en un partit molt treballat dels homes de Jordi Pérez. Tot i encaixar primer, els blaugranes van ser fidels al seu joc i van aconseguir remuntar el partit amb el seu tradicional futbol de toc a quinze minuts del final del mateix. Jan Encuentra va establir l’empat després d’una bona jugada col·lectiva (m. 27) i Daniel Gudjohnsen va confirmar la remuntada (m. 44). Dereck López, a deu minuts del final, va establir el definitiu 3-1 (m. 50). L’Aleví B manté el liderat a la Lliga, amb tres punts d’avantatge respecte a l’Espanyol A, i el proper dissabte rebrà al Badalona, setè classificat, al primer partit de la segona volta.

SANT JOAN DESPÍ  - ALEVI C

Victòria contundent fora de casa (0-6)

Els nois de Dani Horcas sumen tres punts per seguir líders amb un avantatge ja d’11 punts respecte al Cornellà C. A Sant Joan Despí, els culers no van tenir massa problemes per superar el conjunt local en un partit on els gols blaugranes van estar força repartits. Shane Kluivert va aconseguir un doblet, Lamine Yamal, Xavi Castellanos, Marc Bernal i Gibert Jordana van marcar un gol cadascun. En un matx controlat de principi a fi, els de Daniel Horcas van temporalitzar els gols per tenir el partit controlat en tot moment.

Amb aquest resultat, els barcelonistes segueixen líders destacats al capdavant de la classificació. El següent partit enfrontarà a l’Aleví C contra la Blanca Subur, que ocupa la tretzena posició, a la Ciutat Esportiva. Partit que tancarà la primera volta.

ALEVI D - SANT GABRIEL B

Una golejada molt valuosa i treballada (7-3)

Marcar set gols per vèncer a un rival combatiu. El partit de la jornada 14 semblava encarrilat en els primers vuit minuts, ja que els blaugranes ja manaven en l’electrònic per 3-0. Gerard Ruiz de Valdivia, Sylla i Albert Navarro van ser els autors dels tres primers gols. Les dianes visitants, que posaven el 3-2 al minut 21, semblaven quedar en anècdota quan Guillem Victor va establir el 4-2, però el Sant Gabriel no va abaixar els braços i posà el 4-3.

Els culers no van deixar més capacitat de reacció al rival. I amb tres gols més van segellar el dotzè triomf de la competició domèstica. Xavi Espart, Lassana Diaby i Jan Martínez, màxim golejador blaugrana, van ser els encarregats de perforar la porteria del Sant Gabriel B i rubricar el lideratge dels culers, empatats a 37 punts amb l’Europa B. El proper partit de l’Aleví D serà contra la Penya Barcelonista Cinc Copes, darrer classificat, i tancarà la primera volta.

BENJAMI A - GIMNASTIC MANRESA

S’imposen amb molta autoritat (7-1)

Des del xiulet inicial, els nois de Xavi Pascual i Daniel Horcas, que ahir substituïa a un Òscar Jorquera malalt, van sortir amb les idees molt clares i van aconseguir golejar el seu rival. Samakou Nomoko, un habitual obrint la llauna, va marcar el primer gol per a els blaugranes al minut 8. Només un minut després, Roger Casadevall va fer el segon i va deixar clares les intencions culers. Arnau Marés va seguir la “festa” ofensiva amb un hat-trick per posar el 5-0 i els dos golejadors de l’inici van repetir altre cop al final del partit per col·locar el definitiu 7-1. Els barcelonistes, líders amb dos punts d’avantatge sobre el Cornellà B, rebran el Cerdanyola, penúltim classificat, la propera jornada, però abans jugaran dimecres el partit ajornat contra el segon classificat, el Cornellà B, en un duel on estarà en joc el liderat.

VIC RIUPRIMER REFO A - BENJAMI B

Tanquen una primera volta perfecta (1-7)

Els blaugranes sumen tots els partits de Lliga per victòries. L’últim matx de la primera volta no va ser una excepció i els nois de Juanan Gil van encarrilar el triomf des del minut 1, quan Broulaye Chama va marcar el primer gol barcelonista. Biel Cabezas i Aymar Llanas van ampliar distàncies en el marcador (0-3). La diana de l’equip local es va queda en anècdota, ja que el Benjamí B va anotar quatre gols més fins a establir l’1-7 definitiu. Aymar Llanas i Broulaye Chama, que van materialitzar el seu doblet, Adam Argemí i Roger Martí van ser els altres golejadors.

Els Benjamí B segueix al capdamunt de la taula classificatòria com a líder destacat gràcies als sis punts que li treu al segon, la Damm B. El proper partit dels barcelonistes, el primer de la segona volta de la competició domèstica, serà a domicili contra el Sant Gabriel, quinzè classificat.

ATLETIC VILAFRANCA  - BENJAMI C

Una golejada més per seguir invictes (0-4)

El Benjamí C solament suma de tres en tres. Els nois d’Albert Puig van encarrilar el catorzè triomf de la Lliga des dels compassos inicials. El doblet de Michal Zuk en dos minuts va posar molt de cara el partit pel culers al minut 7. Sense veure perillar l’electrònic, els culers no van segellar la victòria fins uns tres minuts màgics (del 35 al 37) on Iu Martínez i Eloi Gómez van marcar dos gols més (0-4).

Amb aquesta victòria l’elenc d’Albert Puig van seguir líders i aguantat el pols al segon classificat, el Cornellà D, que es troba a tres punts. El proper partit dels culers serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Prat, que ocupa la desena posició.

BENJAMI D – PB CINC COPES

Posen la directa (13-0)

Els blaugranes van sortir al camp amb les idees clares. Ja al minut 1,  els de David Sánchez es van avançar mitjançant Omar Boiro. Amb el marcador a favor des del primer moment, els culers van dominar el matx amb un bon joc i control de l’esfèric. En una gran exhibició ofensiva, els barcelonistes van marcar fins a tretze gols amb els golejadors ben repartits. El póker d’Ismael Ziani i el doblet de Fran Orduña van ser claus per encarar un partit important per a seguir a la part alta de la classificació. Els culers, segons a quatre punts de L’Hospitalet, visitaran, precisament, el camp del líder la propera jornada.

CAN VIDALET A - PREBENJAMÍ

Golejada de mèrit a un camp molt complicat (0-5)

El Prebenjamí, entrenat per Dani Segovia, va guanyar al camp del quart classificat. En tot moment, el matx va ser de color blaugrana. I, més, amb els gols, que van arribar quasi tots de manera escalonada en el temps. Erik Rodríguez, Roc Martínez (2), Sergi Font, màxim golejador de l’equip barcelonista, i Moaad Raihani van ser els encarregats de situar els cinc gols en l’electrònic.

Amb aquesta victòria de prestigi els nois de Dani Segovia van continuar a la caça del líder, el Pubilla Cases, i ja sumen tres victòries consecutives des de l’última derrota. Precisament contra el primer classificat de la categoria, el Prebenjamí intentarà seguir el bon camí en la següent jornada. La distància és factible per acabar la primera volta al capdamunt de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut