La ‘cara B’ de Joselito

La ‘cara B’ de Joselito

El jugador internacional del Barça Lassa de futbol sala és el protagonista de l’esmorzar de BarçaTV i desvela curiositats i anècdotes de la seva vida més enllà de les pistes

Joselito és un dels jugadors de moda de la lliga. Ha fet una primera part de la temporada espectacular amb el Barça Lassa de futbol sala i ara debutarà en una gran cita amb la Selecció Espanyola al Campionat d’Europa d’Eslovènia. Però què sabem de Joselito més enllà de la seva faceta com a jugador? En un esmorzar amb BarçaTV, el propi Joselito desvela alguns aspectes de la seva faceta més personal que segur que sorprenen.

Vocació tardana

Segur que pocs saben, per exemple, que Joselito no es va dedicar al futbol sala fins als 17 anys. Abans jugava a futbol a la seva San Fernando natal, a la província de Cadis. En aquesta entrevista Joselito desvela com va fer el ‘salt’ per dedicar-se professionalment al futbol sala i revela qui va ser el seu descobridor.

La faceta més personal

Des de quan li diuen Joselito? Qui són els seus amics de l’època de la Masia? Quines manies té? Li agraden les ‘chirigotas’? Totes aquestes preguntes tenen resposta en aquesta recomanable entrevista-esmorzar amb la periodista Cristina Collado de BarçaTV. Una bona oportunitat per conèixer una mica millor un dels jugadors més en forma del la lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut