MoraBanc Andorra - FCB Lassa: Visita al Principat per tancar la primera volta

MoraBanc Andorra - FCB Lassa: Visita al Principat per tancar la primera volta

Els de Sito Alonso busquen el segon triomf de la setmana en una pista en la qual van caure el curs passat

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per Movistar+, la pista del MoraBanc Andorra en la que serà l’última jornada de la primera volta de la Lliga Endesa, la qual acabarà de decidir les últimes places per a la Copa del Rei, en què el Barça Lassa serà cap de sèrie. L’equip del Principat, amb un balanç de 7-9, es va quedar sense opcions d’entrar a la Copa després de la derrota a la pista del Movistar Estudiantes.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb jugadors experimentats. En el lloc de base l’equip que entrena Joan Peñarroya té la parella Jaime Fernández (12,4 punts) i Andrew Albicy, que es complementen i que són un perill constant per a les defenses. El seu màxim anotador és Jaka Blazic, amb 15 punts. Cal no oblidar tampoc jugadors com David Walker (42% en triples), John  Shurna, Stevic, Jelínek (46% en triples), Jankovic, Moussa Diagne, cedit pel Barça Lassa, i el nouvingut Landing Sané.

El Barça

Té un balanç de 11-5 a la Lliga Endesa i buscarà a terres andorranes el dotzè triomf del curs per tancar la primera volta. Els de Sito Alonso arriben al partit amb la moral alta després de superar el Brose Bamberg per 81-66 en l’últim partit disputat a l’Eurolliga. El tècnic blaugrana no podrà disposar segur de Séraphin, i donarà descans a Adrien Moerman i possiblement a Juan Carlos Navarro.

Les declaracions

Sito Alonso

"Hem d’estar bé. El partit de Bamberg era difícil, i en un moment complicat vam fer un pas endavant. Això ens ha d’impulsar per continuar treballant".

"Séraphin és baixa, ja ho és des de fa setmanes, però jo no vull donar importància a les baixes. Buscarem solucions dins de la plantilla. De cara a aquest partit contra el MoraBanc donarem descans a dos jugadors i uns altres dos estaran en el seu lloc. Segur que no viatja Moerman, i veurem a última hora Navarro".

Víctor Claver

"Estem bé físicament. Costa, però tenim tot el necessitari per cuidar-nos i descansar. Anem a Andorra sabent que és una pista difícil i que haurem de donar el 100%. Ells juguen amb molta confiança a la seva pista i hem d’intentar fer les coses bé".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut